Tri, dva, jedan - kuhaj!

Špiček pred kamerama predložio Mati promjenu karijere - pogledajte gdje ga vidi

Image
Foto: RTL

Najdugovječniji član žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' svom je kolegi sucu predložio promjenu karijere – i to javno, pred kamerama!

11.11.2017. u 9:29/ RTL

Tomislav Špiček i Mate Janković znaju se već godinama. Kolege su po struci, ali i ulogama u popularnom RTL-ovom gastro showu. S obzirom da su i cimeri, jer dijele sobu na setu u zagrebačkom Jadran filmu, ne čudi što su u svakom trenutku iskreni i opušteni, a ponekad i zaborave da ih kamere snimaju.

"S Matom je uvijek zabavno. Normalno je da s nekom osobom, s kojom radiš po cijele dane, smišljaš smicalice i šališ se. Prije odlaska u studio malo popričamo o tekućem danu, a volimo razgovarati i o gastrosceni u Hrvatskoj. S Matom vrlo rado pričam o struci“, objašnjava Špiček kako izgleda druženje dvaju vrhunskih kuhara iza kamera, dok traju pripreme za snimanje.

Ponekad se dogodi da zaborave da su na setu, pa njihovi razgovori završe u smiješnim "izbačenim scenama“ showa, a jedna takva je u četvrtak navečer nasmijala gledatelje. 

"Ti bi mogao u Sabor ići radit polako, znaš? Da i mi kuhari imamo svojega predstavnika“, predložio je Špiček svom kolegi ideju za promjenu zanimanja, s obzirom na odlične govorničke vještine, smirenost i staloženost u razgovoru s natjecateljima, te zbog činjenice da je Mate vrhunski savjetnik i promotor domaće gastronomije.

Kako je Mate reagirao na Špičekov prijedlog, pogledajte u videu:

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
jesenski okusi

Dva slasna recepta za tjesteninu s tikvom butternut

Više s weba