Tri, dva, jedan - kuhaj!

Špiček u ljutnji napustio studio, ali i dao prvu desetku

Image
Foto: RTL

Natjecatelji i dalje kuhaju tradicionalna jela, no večeras će se truditi dodvoriti chefu i članu žirija s najdužim stažem u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' jer se pripremaju zagorska i međimurska kuhinja

31.10.2017. u 14:01/ RTL

Novi zadatak natjecatelja je pripremiti „glavno jelo Z prilogom“ unutar 60 minuta, s naglaskom da se koriste namirnice karakteristične za područje Zagorja iMeđimurja. Temfani kunić, purgerski odresci, teleći medaljoni u umaku od vrganja i stubička pisanica sa suhim šljivama samo su neki od recepata čiji će se mirisi širiti poznatim kulinarskim setom.

Svi na setu znaju da će najstroži kritičar ovih jela biti upravo Tomislav Špiček, koji kuhinju Sjeverne Hrvatske ima u malom prstu. Mate Janković uvjeren je da će se kandidati zbog toga večeras besramno ulizivati njegovom kolegi, nesvjesni da će Špiček težiti savršenstvu njihovih tanjura.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Špiček će pri obilasku radnih jedinica imati pune ruke posla objašnjavajući i savjetujući natjecatelje kako skuhati i prezentirati jela njegovog djetinjstva. Špiček će tu i tamo povisiti ton u razgovoru s kandidatima te čak demonstrativno napustiti studio, no kod kušanja će na sve to zaboraviti i nekome dodijeliti svoju prvu desetku u showu!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Tko je prošao ispit na temu jela iz Špičekovog kraja, doznajte večeras u novom nastavku showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 sati na RTL-u!

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
nešto na žlicu

Slanutak je zamjena za meso, a varivo od slanutka odličan izbor za ručak

Više s weba