Tri, dva, jedan - kuhaj!

Špiček ljut jer kandidati za samo jedno jelo koriste čak 27 namirnica!

Image
Foto: RTL

Špiček je i kod Natali i Hrvoja naišao na problem – ovaj put mu smeta što će mu na kušanje ponovno donijeti tijesto, koje su radili i dan prije

5.4.2017. u 14:02/ Život i stil

U novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' voditeljica Doris Pinčić Rogoznica dobro će zapariti natjecateljima novom zamkom kod kuhanja. I dok će parove mučiti činjenica da naizmjence po jedan član para smije kuhati za radnom jedinicom, Tomislav Špiček će se pri obilasku kuhara amatera čuditi njihovim (ne)kreativnim receptima!

Katarina i Ozana večeras pripremaju svinjsku pisanicu s mnogo povrća, začina i čak četiri aszijska umaka. Špiček nije mogao prešutjeti i ne komentirati njihov recept za jelo s prilogom u kojem je čak 27 različitih namirnica!

"Same sebi skaču u usta. Ne znam što reći… Iz ovih namirnica ne može niti jedan kuhar profesionalac izvući pošteno jelo. Čak niti da dođe Kinez iz Kine, kojem je deda bio kuhar. Ne vjerujem da koriste toliko začina koliko njih dvije ovdje. Ivane, pripremi se na bombu okusa! Sojin umak, oyster umak…“, izjavit će šokirani Špiček koji će i kod Anne i Sare komentirati pripremu hrane. Dapače, potražit će i vagu kako bi izmjerio u gram njihove pljeskavice jer "nisu iste gramaže i iste debljine“.

Špiček je i kod Natali i Hrvoja naišao na problem – ovaj put mu smeta što će mu na kušanje ponovno donijeti tijesto, koje su radili i dan prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

"Oni vole imati popravni ispit idući dan, pa onda opet prođe još jedan dan na popravnom, pa još jedan dan... Pa tako prođe čitavi tjedan u izradi tijesta. Na kraju sezone znam kaj ću jesti doma, variva i jela na žlicu jer ih ovdje ne jedem. Ja uvijek u negativnom nađem i nešto pozitivno…“, kazao je Špiček.

Upravo se čita

Image
stižu nove cijene

RTL Danas doznaje: Od utorka poskupljuje gorivo. Provjerite koje bi trebale biti nove cijene!

Nakon prošlotjednog iznenađenja, kada su kuhali samo jednom rukom, večeras će natjecatelji smjeti kuhati samo 'u jednini', odnosno samo će jedan član para moći kuhati, dok će onaj drugi morati stajati postrance, ali ne i šutjeti.

"Kandidatima je najavljeno neko iznenađenje, no sigurno nisu očekivali da jedan od njih ne kuha neko vrijeme. Ali, to nije problem. Ionako ima parova u kojima jedan uvijek više kuha“, izjavio je Tomislav Špiček, dok Ivanu Pažaninu zamka i nije zabavna:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

"I ovako znaju imati loše dane bez iznenađenja, ali dobro… Šta je, tu je! Normalno da će im ovo stvoriti probleme, zbunjozu i presing. Ali, dobro… Nek' se snalaze. Takav je dan!“

Kome je veći pritisak? Onom članu natjecateljskog para koji kuha ili stoji sa strane i pomaže riječima? Doznat ćemo večeras u novoj epizodi gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 na RTL-u!

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
zdravlje iz lonca

Izdvojite malo vremena i uživajte u grahu s ječmom, jelu naših baka

Više s weba