'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Špičeku prekipjelo: 'Dokle ćemo slušati da neke stvari radite prvi put?!'

Image
Foto: RTL

Natjecatelji su kuhali s nepoznatim istarskim namirnicama i stoga ne čudi da njihova kulinarska remek-djela od boškarina nisu zadovoljila istančane ukuse žirija

31.10.2017. u 7:00/ RTL

Na setu RTL-ovog omiljenog showa natjecatelji su prošli kroz još jedan zahtjevan kulinarski test – pripremu ukusnih jela od istarskih i dalmatinskih namirnica. Silvijana i Marica te Morana i Domagoj nisu imali većih problema s tartufima i tartufatom, što su i pokazali pozitivni komentari te vrlo visoke ocjene članova žirija. Dok su ova dva para dobila osmice i devetke, Tihana i Nikola te Andrej i Marijan nisu bili te sreće jer se njihova glavna namirnica, bravetina, nije osjetila u jelima. 

Najlošije su ocjene dobili slavonski parovi koji su se tijekom cijele epizode borili s kuhanjem jela od boškarina. Bada i Toca odlučili su spojiti boškarina s fužima, a Anto i Antionio s krafama, tradicionalnim istarskim prilozima od domaće tjestenine koju nikada u životu nisu vidjeli, kupili niti kuhali kod kuće. Naravno da se konačni izgledi njihovih tanjura nisu svidjeli žiriju jer je prilog popio sav umak, a boškarin bio "tra-gi-čno žilav“. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

I dok je Mateja Domitrović Sabo pokušavala ohrabriti parove govoreći kako im je jelo ispalo solidno s obzirom da su ga pripremali prvi put, Tomislavu Špičeku počela je para izlaziti na uši.

"Dokle ćemo slušati da neke stvari radite prvi put? Dakle, kada ćemo u 50. epizodi imati boškarina, vi ćete reći da se s time prvi put susrećete, OSIM što ste ga već kuhali u 33. epizodi… Ja bih vas, kada se čisti cima od krumpira, za kaznu poveo sa sobom da ekološki, ručno mičete krumpirove zlatice s listova“, ljutito je komentirao Špiček Antino i Antonijevo jelo prije nego li je okrenuo mršavu četvorku na kuhači.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Za žiri više nema mjesta pošalicama i puštanju kroz iglene uši. Sve oštriji komentari i objektivnije ocjene odvojit će one parove kojima je kuhanje na setu showa još uvijek šala od onih koji razmišljaju o naslovu najboljih kuhara amatera. Već danas kuhaju se nova tradicionalna jela u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' od 21:10 na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još zanimljivih članaka potražite na 321kuhaj

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA POLIZATI PRSTE

Pečena teletina sa šampinjonima

Više s weba