Tri, dva, jedan - kuhaj!

Sraz restorana: kroz svatovsku kuhinju do polufinala

Image

Novi tjedan kuhanja na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' otkrit će nam tko se može zaposliti kao šef kuhinje za svatove i tko odlazi kući!

20.11.2017. u 7:30/ RTL

Finalni tjedan sve je bliži, a u natjecanju za titulu najboljeg kuhara amatera ostala su šest para. Kako bi se odvojili umorni i koji misle da više ne mogu ništa novog naučiti, od onih koje i nakon 44 epizode vuče ista želja za znanjem i dokazivanjem, žiri je pripremio novi zadatak, najizazovniji dosad.

Sljedeći tjedan timovi "Marsonija“ i "Papar i sol“ kuhat će jelovnik od tri slijeda za 24 gosta svojeg restorana. No, to neće biti bilo kakvi gosti, već oni koji su došli na vjenčanje, momačke i djevojačke zabave. Vođe timova, Bada i Toca te Silvijana i Marica, koordinatori su svojih restorana, što znači da svojim kolegama kuharima daju savjete i imaju konačnu odluku u svemu što se zbiva u njihovoj restoranskoj kuhinji.

Image
Foto:
Image

(FOTO: RTL)

Kako to i biva na vjenčanjima, djevojačkim i momačkim zabavama, na setu natjecatelje može očekivati red (ne)ozbiljnih situacija i red zabave. Dakako, na kraju tjedna jednom paru neće biti zabavno kada shvati da je izgubio svoje mjesto u utrci za najboljim kuharsko-amaterskim parom Hrvatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite pogledati nove nastavke popularnog kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj“, od danas, ponedjeljka 20. studenoga u 21:40 sati na RTL-u!

Potražite još zanimljivih recepata i savjeta na portalu 321kuhaj

Upravo se čita

Image
stižu nove cijene

RTL Danas doznaje: Od utorka poskupljuje gorivo. Provjerite koje bi trebale biti nove cijene!

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Jeste li znali?

Kulinarske mudrosti: Špiček razbija tri najpoznatija mita o hrani

Više s weba