Tri, dva jedan - kuhaj!

Tenzije u kuhinji: Marica odbrusila Špičeku, kandidati upropastili vrhunsku ribu

Image
Foto: RTL

U prvom je tjednu žiri natjecateljima dopuštao da čine svakojake početničke greške, uz napomenu da moraju slušati njihove zlatne savjete. No počeo je već drugi tjedan, kandidati i dalje griješe, žiri na rubu živaca

14.9.2017. u 8:33/ RTL

Počeo je drugi tjedan kuhanja u showu ''Tri, dva, jedan – kuhaj!'' i žiri više ne može popuštati kandidatima. Mateji Domitrović Sabo, Mati Jankoviću i Tomislavu Špičeku počinje se dizati kosa na glavi od manjka kulinarskih vještina kuhara-amatera koji su u srijedu navečer muku mučili s ribljim menijem.

U prvom je tjednu popularnog kulinarskog showa cijenjeni žiri natjecateljima dopuštao da čine svakojake početničke greške, uz napomenu da moraju slušati njihove zlatne savjete. No počeo je već drugi tjedan, a Mateja Domitrović Sabo, Mate Janković i Tomislav Špiček izgubili su strpljenje te opet očitali 'bukvicu' kandidatima.

(FOTO: RTL)

Osim što su neki natjecatelji uništili svježu morsku vrhunsku ribu poput romba i škarpine, neki od njih nisu znali jesu li one slatkovodne ili morske, treći je par nije znao očistiti, a neki su opet zaboravili koristiti gulilicu, što je Tomislava Špičeka dodatno zgrozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Zar nisam dovoljno pokazao u kamere prošli tjedan da se treba koristiti gulilica?'', upitao je Špiček, ljutito što mora ponavljati već rečeno. ''Pogledajte, dečki, kako mrkva ružno izgleda. Ovo je katastrofa!'', dodao je Špiček, koji je dečkima odlučio dati mršavu dvojku za njihov pijani romb s povrćem i pireom. Mate je pak kazao simpatičnim Slavoncima kako mu ne dopuštaju da im daje dobru ocjenu i okrenuo kuhaču s ocjenom tri, baš kao i Mateja.

Isto jelo radili su i vođe tima 'Vallis Aurea', Ružica i Drago, koji su, prema riječima žirija, također uništili vrhunsku ribu zbog nejestivog umaka i nezačinjenog romba. Ružica je priznala da nikada nije jela romba te da ne zna kakvog je on okusa, dok Drago nije znao kakva je to vrsta ribe. Iako je njihovo jelo bilo ''bljutavo'', žiri se smilovao i dao im malo bolje ocjene nego Slavoncima.

Upravo se čita

Image
PROF. ZORIČIĆ UPOZORAVA

Droga koja kosi mlade Amerikance. Doslovno se uguše i od vrlo niskih doza: 'Kad dođe kod nas glave će se gubiti'

Ni vođe tima 'Čili papričice', Morana i Domagoj, nisu se večeras potrudili jer je njihov file lososa na rižotu s jagodama izgledao prepečeno i neuredno. Komentari njihovog jela  bili su loši, no ocjene bolje zahvaljujući Domagoju, koji je pomogao Mateji, kolegici suprotnog tima i objasnio joj kako se čisti losos.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretnih ruku nisu bile ni Marica i Silvijana, koje su pripremale jelo po imenu 'Bodljikava ljubav', komad filea lososa na bijeloj palenti, čime žiri nije bio zadovoljan. Osim što Marica i SIlvijana nisu bile sretne kada su čule komentare žirija, Maricu je dodatno razljutio Špiček koji palentu naziva žgancima, što Marica ne može čuti. ''Palenta je trebala biti baš takva, a Špiček neka kaže žganci tamo odakle je i došao!'', odbrusila je Marica u kamere.

Ako je suditi po komentarima žirija, natjecatelji imaju još puno toga za učiti, a hoće li žiri morat ponavljati i hoće li se bar sutra najesti, ne propustite doznati već večeras u novoj epizodi showa ''Tri, dva, jedan – kuhaj!'' u 21:10 sati, na RTL-u!

Čitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Originalni okus

Evo kako napraviti pravi ragu po receptu tri talijanske 'nonne'

Više s weba