Tri, dva, jedan - kuhaj!

Iznenadni test povjerenja: kandidati moraju kuhati samo jednom rukom!

Image
Foto: RTL

Doris je usred kuhanja zabranila kandidatima showa 'Tri, dva, jedan -kuhaj!' da kuhaju s obje ruke. Morali su jednu ruku 'izbaciti' i na nju staviti plavu rukavicu

22.3.2017. u 14:49/ RTL
Image
3,2,1 - kuhaj!

Svi podbacili osim Natali i Hrvoja, Špiček zabrinut za svoje zdravlje

Image
3,2,1 - kuhaj!

Svi podbacili osim Natali i Hrvoja, Špiček zabrinut za svoje zdravlje

Večerašnji zadatak je lagan – natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!' imaju 60 minuta za pripremu glavnog jela s prilogom, i to po vlastitom izboru. No, voditeljica Doris im je pripremila iznenađenje! Usred kuhanja zabranila im kuhati jednom rukom: onom na koju će staviti plavu rukavicu!

Današnji zadatak trebao je biti mačji kašalj za natjecatelje, no već i vrapci na grani znaju da na polovini sezone ovog showa nema 'lagano ćemo'. Za to se pobrinula Doris, koja je podijelila plave rukavice uz napomenu da svaki od njih mora odabrati koju ruku tijekom preostalog kuhanja neće koristiti.

"Ovime želimo provjeriti i koliko se zaista slažete kao tim, a kažnjavat će se svi koji išta dotaknu rukom na kojoj je rukavica“, objasnila je Doris Pinčić Rogoznica natjecateljima, koji su ovo iznenađenje popratili osmjehom! Otvaraju boce vina, začinjavaju, pohaju, režu, ma sve rade u paru, a ali samo dvjema rukama.

"Kuhati jednom rukom može biti hendikep za one koji ne rade timski. Kristijan i ja od samog početka radimo kao tim, tako da nama ovaj zadatak neće predstavljati veliki problem“, kazao je Martin iz Pazina. Saru, pak, brine da će, zbog svoje smotanosti, slučajno dotaknuti nešto zabranjenom rukom, dok su Natali i Hrvoje rukavicama obukli "krive“ ruke, odnosno one koje ne koriste često.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Hoće li zbog ovog "hendikepa“ večerašnje ocjene biti najlošije dosad? Koji će se par najbolje snaći u ovoj lukavoj smicalici? Hoće li kamere otkriti nekog tko si je pomagao zabranjenom rukom? Doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!' u 21:10 na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
default_cta
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
dobar tek

RTL doznao tajni recept za prave bosanske ćevape!

Više s weba