Tri, dva, jedan - kuhaj!

Tihana i Nikola doživjeli potpuni fijasko zbog sirovog krumpira

Image
Foto: RTL

I drugi se dan zaredom mišljenja gostiju kose s onima žirija kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' – ono što je žiriju ukusno i savršeno, gostima showa nikako se ne sviđa! Osim Tihaninog i Nikolinog krumpira…

25.10.2017. u 10:27/ RTL

U utorak navečer mentor Mate Janković nesebično je dijelio savjete natjecateljima RTL-ovog gastro showa. Bio je kod svih šest radnih jedinica i razgovarao sa svim natjecateljskim parovima, no čini se da su od toga najmanje profitirali Tihana i Nikola. Naime, jedino su oni pogrešno raspodijelili vrijeme pripreme i kuhanja, pa na kušanje potpunim strancima nisu uspjeli donijeti gratinirani krumpir kao prilog medaljonima od lososa s krustom od badema.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

I dok su se Tihana i Nikola pred gostima titrajućim glasom opravdavali za nedovršen tanjur, žiri je bez dlake na jeziku objasnio zbog čega njihovo jelo smatra totalnim promašajem: „Apsolutni je fijasko kada gost očekuje nešto, a to ne dobije na stolu. A opet, s druge strane, veći bi fijasko bio kada bi gost dobio nešto sirovo. Zeznuli su se onog trenutka kada su onako veliku količinu krumpira stavili u mali pleh“, kazao je Mate, opravdavajući Tihaninu i Nikolinu odluku da gostima ipak ne poslužuju sirov krumpir. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu, bila je ovo dobra večer za tim „Lege“ jer su Đurđica i Matea pobijedile neslavni par Tihanu i Nikolu, a Silvijana i Marica bile su bolje od Bade i Toce u pripremi grdobine u panceti i kadulji uz bulgur s povrćem. Iako je žiri hvalio teleće kotlete Ante i Antonija, gostima su Moranine i Domagojeve bile ukusnije, pa je stanje na tablici ukupnih bodova poprilično tijesno – „Leginih“ 100 naprama „Marsonijinih“ 113.

Ne propustite pogledati novu epizodu popularnog kulinarskog showa „'Tri, dva, jedan – kuhaj!“ – večeras u 21:10 na RTL-u!

Upravo se čita

Image
obrat u slučaju 'kokain'

Sakoman priznao da je policija u pravu: 'Sin je izmislio priču radi mame'

Čitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
jednostavno zdravo!

Ideja za zdrav obrok na poslu: humus s povrćem u teglici

Više s weba