Tri, dva, jedan - kuhaj!

Pažanin: 'Vama ne treba mentor. Najbolje da si sami kuhate'

Image
Foto: RTL

Žiri nije zadovoljan činjenicom da natjecatelji ne slušaju njihove savjete kod pripreme jela

25.4.2017. u 7:44/ Život i stil

U ponedjeljak uvečer na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' Arsen i Željan osvojili su svega tri boda za tatarski biftek i paštetu od pilećih jetrica, dok su Sanja i Morena dobile najbolje ocjene dana, ukupno 22. Svejedno, žiri nije zadovoljan činjenicom da natjecatelji ne slušaju njihove savjete kod pripreme jela.

"Jeste li stavili začine? A jel' u receptu piše da u džem od luka ide timijan? Jeste li u paštetu stavili lovorov list? Jesam li pokazao kako se riba maslac?", ponavljao je Tomislav Špiček jedna te ista pitanja kos kušanja, pokušavajući izvući iz natjecatelja razlog zbog čega nisu čitali recepte s razumijevanjem i pitali ga za savjete ako im nešto nije bilo jasno. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

"Meni je to glupo! Imate mentora, s vama je non-stop. Imate namirnice i imate začine. Onda pitajte zašto se koristi ovaj začin, zašto ovo, zašto ono! Mislim, to je meni bez veze - da imate mentora, a ne pitate. Ovako nikome od vas ne treba mentor! Najbolje da si lijepo sami kuhate i mijenjajte recept" – kazao je natjecateljima Ivan Pažanin, dok je Špiček još jednom napomenuo kako se natjecatelji prema žiriju trebaju ponašati kao da su gosti njihovih restorana, a probleme koje su imali u kuhinji ih ne zanimaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pravdanja se događaju u kuhinji. To nije boca vina koju lako možeš zamijeniti ako se gostu ne sviđa. Hrana, ako jedanput dođe na stol, a gost njome nije zadovoljan, teško je to ispraviti drugim jelom. Ostaje i isprika i pokušaj da gosta pridobiješ da dođe drugi put…", objasnio je Špiček natjecateljima u čemu je kvaka. 

I dok su Arsen i Željan od Žakline Troskot i Pažanina dobili jedinice za uništen tatarski biftek s previše majoneze te paštetu s naknadno dodanim uljem, Sanja i Morena bile su za bod bolje od Zdravka i Moire.

Upravo se čita

Image
uznemirujući video

VIDEO Maloljetnici divljali u automobilu: 'Boli nas k... ako se zabijemo'. Pa završili u stupu

Večeras stiže nova tura kulinarskih zadataka za natjecatelje showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'!

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Odobrili stručnjaci

Tri jednostavna koraka kako napraviti savršeni cappuccino kod kuće

Više s weba