Tri, dva, jedan - kuhaj!

Trud se isplatio: punjeni pijevac Morene i Sanje zaradio čistu devetku

Image
Foto: RTL

Izgleda da ih je njihova mala razmirica potaknula da što bolje kuhaju, a napredak je, posebno Morenin, prepoznao i chef Pažanin

3.5.2017. u 8:17/ RTL

Morena i Sanja su, nakon puno nervoze i truda, uspjele ne samo servirati punjenog pjevca, nego servirati najboljeg punjenog pijevca

 "Morena je napravila puno, baš je motivirana i cijela je u tome. A Sanja je sigurno savjetuje i gura. Baš se vidi ogroman napredak", komenitrao je Pažanin, a Špiček je pohvalio i način pečenja i nadjev i začinjenost cjelokupnog jela koje je na posljetku od žirija dobilo tri devetke.

"Sanja i Morena su najbolje odradile zadatak i drago mi je što su iskoristile dodatne začine, baš su cijelo jelo podigle na jednu višu razinu", dodao je Pažanin.

"Zadatak je bio zahtijevan i to nije bilo lako. Bio bi sretniji da je nadjev ipak malo više ostao unutar pileta. Nedostaje soli i papra. Njoke nisu loše, ali su malo masne", kazao je Pažanin komentirajući Ozanino i Katarinino jelo i dodao da sve u svemu nije nezadovoljan jer je svjestan koliko su večeras imali posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na vrijeme koje ste imali, ja sam zadovoljan. Okusi su tu", dodao je Špiček koji ih je, baš kao i Ivan i Žakline, ocijenio sedmicom. Moira i Zdravko su pretjerali s graškom u nadjevu, no jelo je bilo lijepo začinjeno. Problem je nastao kod pečenja za koje nisu imali dovoljno vremena, no zadatak je bio solidno odrađen, a ukupno su za njega dobili 21 bod.

Arsen i Željan su uspjeli dobiti odlično zapečenu kožicu pileta i generalno su dobro pogodili termičku obradu. "Čim se korica zapeče, okus je odmah bolji. I punjenje ste odlično začinili", komentirala je Žakline, a i Špiček se složio s tim da je sve ispalo dobro. Za svoje jelo su nagrađeni s 23 boda. Natali i obeshrabreni Hrvoje su dobili bitku s vremenom i poslužili svoju inačicu punjenog pijevca. Okusi su u redu, nadjev je ukusan i povrće je dobro ispalo, no nažalost, meso im se odvojilo.

Upravo se čita

Image
obrat u slučaju 'kokain'

Sakoman priznao da je policija u pravu: 'Sin je izmislio priču radi mame'

"Nije im baš uspjelo, dobro su kiksali. Ne znam što bih rekao, šteta“, kratak je bio Pažanin, a mladi par je za svoje jelo dobio 21 bod. Kristijan i Martin su mogli malo pažljivije očistiti pijevca, njoke su dobro začinili, no nadjev nisu najbolje posolili. Prema Špičekovom mišljenju su malo pretjerali s jetricom, no sveukupno je bilo dobro, bez obzira što im se meso otvorilo. Za svoje su jelo dobili ukupno 21 bod.

Dan su najuspješnije završile Sanja i Morena s 27 bodova koje su zbog dobro skuhanog jela završile na samom vrhu tablice. Katarina i Ozana su pale na drugo mjesto, a na posljednjem mjestu na tablici su Arsen i Željan. Lov na bodove se nastavlja večeras, dok će na kraju ovog tjedna show napustiti još jedan par.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
jednostavno zdravo!

Ideja za zdrav obrok na poslu: humus s povrćem u teglici

Više s weba