Tri, dva, jedan - kuhaj!

Ispali na korak do finala: 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' napustili Ozana, Katarina, Arsen i Željan

Image
Foto: RTL

Umjesto jednog para, kakvo je pravilo bilo u dosadašnjim emisijama, show su sinoć napustila dva para

5.5.2017. u 8:30/ RTL

Iznenađenjima u showu "Tri, dva, jedna-kuhaj!" nikad kraja, a jedno je u četvrtak navečer neugodno iznenadilo kandidate. Umjesto jednog para, kakvo je pravilo bilo u dosadašnjim emisijama, show su napustila dva para, Arsen i Željan i Ozana i Katarina.

"Arsen i Željan, znate da je nedopustivo da u ovom trenutnku ne poslužite predjelo i glavno jelo", kazala je Doris. S desertom su skupili osam bodova, i s 210 bodova, najmanje od svih kandidata, napuštaju show.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

"Meni je žao zbog menija koji je bio fantastičan. Sigurno bi pobrali najviše ocjene, napravili smo ga dobro, ali falilo nam je vremena za serviranje", kazao je Željan. Uz njih, show su napustile i Ozana i Katarina. Njih dvije su, kad se bodovi koje su dobile od gostiju restorana pribroje bodovima koje su do sad skupile, sveukupno bile najlošije. Hrvoje i Natali su se izvukli za dlaku, odnosno za točno jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno nismo mislile da ćemo doći ni blizu do kuda smo došle", komentirala je Ozana. "Uopće se ne osjećamo kao da smo ispale ili nešto izgubile. Dapače, puno smo dobile i napravile i sad znamo koliko zapravo znamo. Nismo bile ni svjesne koliko možemo i znamo. Prezadovoljne smo“, dodala je Ozana.

Sljedeći tjedan je finalni, a svega nas tri emisije dijele od proglašenja pobjednika. Tko je najbolji amaterski kulinarski par? Doznat ćemo uskoro! 

Upravo se čita

Image
uznemirujući video

VIDEO Maloljetnici divljali u automobilu: 'Boli nas k... ako se zabijemo'. Pa završili u stupu

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
PUNINA OKUSA

Punjena puretina sa sirom i šunkom

Više s weba