Tri, dva, jedan - kuhaj!

Ponovno pomutnja na setu: zamjena namirnica izazvala velike muke Hrvoju i Natali

Image
Foto: RTL

Doris Pinčić Rogoznica ponovno je uvela pomutnju na setu naglasivši da natjecatelji moraju međusobno zamijeniti košarice s namirnicama

23.3.2017. u 15:41/ RTL
Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Arsen i Željan razljutili Špičeka: 'Dečki, koji ste vi muljatori!'

Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Arsen i Željan razljutili Špičeka: 'Dečki, koji ste vi muljatori!'

Večeras natjecatelji ne moraju doslovno pratiti tuđi recept, ali obavezno moraju iskoristiti sve namirnice iz košara. Sara i Anna dobile su recept od Moire i Zdravka u kojem je šaran glavna namirnica. Djevojke trebaju izrezati file šarana i omotati ga listom kupusa, a potom ga ispeći na oporeku ili maramici od svinjskih iznutrica.

Martin i Kristijan dobili su namirnice koje su izabrale Sara i Anna. Prijatelji iz Pazina se boje da će uništiti filet oslića jer ga, ako prate recept, moraju pripremiti u umaku od čilija, pasirane rajčice i češnjaka. Ozana i Katarina dobile su vrlo šarenu košaru s namirnicama od Natali i Hrvoja, no nisu sretne jer moraju izraditi domaće tijesto s kavom i kakaom.

Ivan Pažanin je primijetio da su Hrvoje i Natali nesretni svojim receptom, odnosno da se ne snalaze dobro s plavom ribom, točnije palamidom. "Prošlo je pola sata, a već je sve bilo filetirano i debelo poprženo na tavi. U frižideru je stajala jedna hladna salata od mahuna, a imaju čak i mango s kojim će napraviti neku emulziju ili polu-umak… Ovo definitivno nije bio njihov dan.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

I sami Hrvoje i Natali nisu sretni kako im ide kuhanje danas. "Mi smo napravili najbolje što smo mislili od tih namirnica i zadane situacije. Da su barem došli sve troje iz žirija i pokazali mi kako izgleda fantastično jelo od plave ribe s mangom i mahunama. Dao bih sav novac na ovom svijetu da to vidim“, kazao je vrlo opušteni Hrvoje, koji zajedno s Natali vodi na tablici s ukupnih 67 bodova.

Tko će iznenaditi samog sebe i žiri, otkrit ćemo večeras u 21:10 u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!'.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Originalni okus

Evo kako napraviti pravi ragu po receptu tri talijanske 'nonne'

Više s weba