Tri, dva, jedan - kuhaj!

Utješnom hranom kandidati došli do utješnih ocjena

Image
Foto: RTL

Parovi su opet zamijenili košare pa su i u utorak pripremali jela po tuđim receptima, tužni i pod stresom, stoga ne treba čuditi da njihova remek-djela nisu zadovoljila ukuse stručnog žirija

15.11.2017. u 8:10/ RTL

Iako Tomek smatra da kuhanje po tuđem receptu kandidatima ne bi trebalo biti problematično, s obzirom na to da često kuhaju po receptima žirija, ipak, svi su bili razočarani što su morali zamijeniti košare.

Morana i Domagoj imali su najviše problema oko pripreme hrane, a za svoje jelo dobili su solidnih 16 bodova. Iako su pripremali odojak s krumpirima prema receptu Bade i Toce, Špiček je njihovo jelo usporedio s 'gumenom smjesom' koja ima malo okus po svinjetini.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

„Žalosno je da ne znate napraviti dobro pečenje u rolu! Pojam odojka i jest da ima hrskavu kožicu, a ne kao što je vaša, po žvakaćoj gumi!“, kazao je Tomek, ljutit na Moranu i Domagoja, od kojih očekuje više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loše komentare dobili su i Bada i Toca, koji se nisu držali recepta Morane i Domagoja, već su od njihovih sastojaka pripremili kozice sa sarmom i keljem, a ciklu, koja im se nije stigla skuhati, nisu niti poslužili, iako je žiri naglasio da moraju koristiti sve dobivene sastojke.

Žiri se složio da su supružnici na tanjuru servirali jako puno dobrih individualnih komponenti, no zajedno nespojivih, te su Bada i Toca, za svoje jelo, dobili solidnih 17 bodova. Isti broj bodova dobili su i Tihana i Nikola, koji su pripremali dvije pizze s različitim nadjevima prema receptu Andreja i Marijana, koje su bile vrlo masne.

Upravo se čita

Image

Svećenicima zbog povišice, plaće i 1040 eura. Pitali smo vas kad ste je vi primili: 'Uf...'

Grissine i kozletinu s graškom, pripremljene prema receptu Silvijane i Marice, servirali su Anto i Antonio, koji se također nisu baš proslavili pred žirijem.
Mateja, Mate i Tomek jednoglasno su se složili da je njihovo jelo sasvim solidno, no da se trebalo više kuhati. Slavonci su dobili 19 bodova za kozlića kojeg su pripremali po prvi put.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolje komentare i prve pohvale pale su kod Andreja i Marijana, koji su pripremali spring rolice prema receptu Tihane i Nikole. „Lijepo začinjeno, fino, ukusno i rolice su vam hrskave. Nijansu je poprimilo masnoću i jedino što vam nedostaje jest umak, no niste imali sastojka za njega. Volim ovakve stvari i to se za mene zove utješna hrana!“, komentirao je Mate, s kojim su se složili i Mateja i Tomek.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Dok su otac i sin dobili visoka 22 boda, najbolje su prošle Silvijana i Marica dobivši još viša 24 boda. Zadranke su pred žiri servirale fino začinjene canelone s mljevenim mesom i sirom prema receptu Anta i Antonija. „Silvijana i Marica su napravile jednostavno jelo kod kojeg nema puno kompliciranja!“, zaključila je Mateja.
Hrana za utjehu je nekome doista bila utješna, dok je neke poslala na dno ljestvice s bodovima. S obzirom da je tjedan raznovrsne kuhinje, shodno tome slijede i raznovrsne ocjene.

Što će kuhari amateri pripremati večeras i hoće li se više iskazati, ne propustite doznati već u 21:40 sati u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Odobrili stručnjaci

Tri jednostavna koraka kako napraviti savršeni cappuccino kod kuće

Više s weba