'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Uvijek veselo: nakon katastrofalnog jela, Špiček dobio inspiraciju i napisao bećarac!

Image
Foto: RTL

Prva dva dana natjecanja Anto i Antonio kuhali su ukusna jela. Baš kada se činilo da im bakina kuhinja ide od ruke, dogodila se katastrofa!

6.9.2017. u 15:19/ RTL

Veseli bećari zaboravili su uzeti nekoliko namirnica iz dućana pa su improvizirali u pripremi toplog predjela i glavnog jela. Čini se da je momcima zakazala mašta jer su na kušanje donijeli tanjure koji niti izgledom, niti okusom nisu oduzimali dah žiriju. Dapače, Tomislav Špiček, Mate Janković i Mateja Domitrović udijelili su najniže ocjene dosad!

I dok je Mateja pokušavala naći barem jednu uspješno obrađenu namirnicu ili začin, Mate je njihovo predjelo od piletine i povrća opisao na slikovit način, uspoređujući ga s kulinarskim pokušajem jedne studentice koja se tek odselila od majke.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

"Ona si je kupila piletinu i vrhnje, sve one stvari za koje ima love. Onda si je spremila nekakav ragu, koji joj je ostao u tavi, pa si ga je sutradan stavila na tanjur. Ovo jelo nema nikakvog okusa! Fali svega i bespredmetno ga je komentirati“, kazao je Mate dodajući da bi radije slušao bećarac nego jeo njihov "specijalitet“.

Razočarani Špiček slavonskim prijateljima nije mogao dati veću ocjenu od dvojke, ali ih je ipak nagradio iznenađenjem, recitirajući im svoj bećarac: "E, moj Anto, kućo stara, evo tebi duja prava!“.

Kako su Anto i Antonio podnijeli ovakav poraz, ne propustite doznati već večeras u 19:50 na RTL-u, kada počinje nova epizoda kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Potražite još zanimljivih članaka na portalu 321kuhaj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Originalni okus

Evo kako napraviti pravi ragu po receptu tri talijanske 'nonne'

Više s weba