Pam the van

Žena sama preuredila kombi kako bi mogla sa svojim psom putovati svijetom

Image
Foto: Instagram/pamthevan91

Marina je sve sama napravila kako bi Renault Kangoo postao ugodan prostor za život. Ona i njezin pas Odie imaju svoj blog i Instagram gdje možete pratiti njihove avanture

5.1.2017. u 10:15/ Vijesti.hr

Marina Piro rođena je u Italiji, živi u Velikoj Britaniji, a sad putuje po svijetu sa svojim psom Odiem, križancem labradora i pudlice, u starom kombiju imena Pam.

Pam je Renault Kango iz 2001. s petero vrata, koji je sama obnovila nakon što je dva mjeseca istraživala kako ga učiniti što udobnijim. Poderala je unutrašnjost i ubacila krevet, zavjese, malu kuhinjicu, LED lampe i čak i biljke.

Marina je svoj projekt dokumentirala na blogu Pamthevan, gdje je sve objasnila, ako se odlučite na podvig sličan njenom. Pitate se zašto se odlučila na takvu vrstu putovanja?

"Glavni razlog zašto sam odlučila putovati kombijem je moja želja da Odie putuje sa mnom. Kombi se činio kao najbolja opcija. Previše autobusnih, željezničkih i avionskih kompanija ne dopuštaju putovanje psima, a da ne pričam o teškoćama pronalaženja smještaja", napisala je na svom blogu mlada Marina čije avanture možete pratiti i na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Ponovno pomutnja na setu: zamjena namirnica izazvala velike muke Hrvoju i Natali

Više s weba