Tri, dva, jedan - kuhaj!

Žiri se ispričao Ličanima, jela kandidata bila, citiramo: 'Očajna, užasna, nejestiva'

Image
Foto: RTL

Žiri je svoje razočarenje i nezadovoljstvo pokazao najnižim ocjenama dosad, ali i lošim kritikama

2.11.2017. u 8:36/ RTL

Nervoza među natjecateljima kulinarskog showa ''Tri, dva, jedan – kuhaj!'' učinila je svoje – loš odabir namirnica i nepoznavanje ličke kuhinje rezultirali su katastrofalnim ocjenama. Šest parova moralo je u roku od 75 minuta pripremiti toplo predjelo i glavno jelo, tradicionalno za Gorski kotar i Liku, a na tanjurima je bilo svega, no ništa od zadanog.

Uvjerljivo najlošije jelo zasigurno su pripremili Anto i Antonio koji su žiriju servirali sirovi krumpir i grah bez okusa.

''Dragi Ličani, ja se ispričavam u ime kandidata i nadam se da ćemo uspjeti opravdati nepravdu pripreme jela iz vašeg kraja!'', kazao je Mate, ljut na Slavonce što su servirali katastrofalno jelo.

''Ovaj grah je poput svete vodice – bez okusa i mirisa!'', dodao je Špiček, na što se Mate ubacio i kazao da njemu to jelo liči na vodu u koju se mogu namakati čarape. S lošim kritikama dolaze i loše ocjene, pa su tako Bećarci dobili tri jedinice za svoje jelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(FOTO: RTL)

Ukupnih pet bodova zaradili su Morana i Domagoj, čije je jelo žiri nazvao 'kuhinjskom tragedijom'. Špiček je pohvalio proizvođače namirnica, a njihovo jelo nije htio komentirati već je, kao i Mateja i Mate, želio potisnuti te okuse na svojim nepcima.

Upravo se čita

Image

Svećenicima zbog povišice, plaće i 1040 eura. Pitali smo vas kad ste je vi primili: 'Uf...'

Isti broj bodova zaradili su i brat i sestra iz Daruvara, za čije se jelo žiri jednoglasno složio da pripada u najgora jela koje su ikada probali.

''Stvarno ne volim koristiti terminologiju: 'očajno', 'užasno', 'nejestivo', 'splaćina', ali danas smo sve to imali!'', prokomentirao je Mate, ljut na Tihanu i Nikolu zbog njihova neznanja i manjka ideja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marica i Silvijana žiriju su servirale sirov krumpir i nedovoljno kuhan grah, a za svoja su jela zaradile ukupnih sedam bodova. Žiri nije štedio riječi ni kada je dobio siromašno povrće i krumpir od Bade i Toce, koji su za svoje jelo zaradili ukupnih 10 bodova.

Jedino svjetlo u današnjem danu bili su otac i sin koji su žiriju servirali ukusni grah i zanimljivo predjelo za koje su Mateja, Mate i Tomek imali samo riječi hvale. Andrej i Marijan jedini su par koji je uspio osvojiti žiri i zaraditi 21 bod.

Hoće li se natjecatelji showa trgnuti, ne propustite doznati u novoj epizodi showa ''Tri, dva, jedan – kuhaj!'' u 19:0 sati, na RTL-u! 

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
NJOKI SA KADULJOM I PRŠUTOM

Jednostavno jelo koje je gotovo za 15 minuta

Više s weba