Borba

Ako se pitate gdje je nestao Boris Banović, dizajnirao je sunčane naočale

Image
Foto: Studio Iveta

Kreativni duo koji stoji iza BORBA by ENVY MY SPECS, naočala koje su jučer premijerno predstavljene, su Boris Banović i Andrej Munivrana

20.4.2018. u 9:00/ Život i stil

Novi hrvatski brand sunčanih naočala premijerno je predstavljen u zagrebačkom Kaptol centru. Kreativni duo koji stoji iza BORBA by ENVY MY SPECS, naočala u koje se svi zaljube na prvi pogled, su Boris Banović i Andrej Munivrana.

Ono po čemu su ove naočale prepoznatljive je prije svega vrhunski materijal, izvrsna kvaliteta i detalji na koje se obraća posebna pažnja. BORBA naočale imaju upečatljiv dizajn koji podsjeća na bezvremenske klasike, a savršeno će se uklopiti u svaki ljetni styling. 

Image
Foto: Studio Iveta
Image
Studio Iveta

(FOTO: Studio Iveta)

Spontana ideja kreativnog dua razvila se iz ljubavi prema vrhunskom dizajnu. Boris i Andrej uložili su gotovo dvije godine rada u razvoj kolekcije, s okom za detalje u svakom dijelu produkcije. Savršene leće dolaze iz Italije, acetat iz Slovenije, dok je proizvodni pogon u Hrvatskoj, i to u tvornici s više od desetljeća optičarskog iskustva. Ono što čini doista posebnom BORBA kolekciju je spoj modernog i tradicionalnog dizajna, što dokazuje primjena preciznog sastavljanja pojedinačnih komponenti uz ručno oslikavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Studio Iveta
Image
Studio Iveta

(FOTO: Studio Iveta)

Ljeto 2018. je pred vratima, a ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim parom sunčanih naočala, BORBA naočale su nešto što će svakako zadovoljiti vaše potrebe i svakodnevno izmamiti osmijeh na vaša lica.

Upravo se čita

Image
'ŠIKLJALO JE'

Potukli se muškarac (55) i dijete (16). Maloljetnik dobio udarac u glavu, pao u lokvu krvi

Image
Foto:
Image

(FOTO: Sanja Miler)

Nakon što su se predstavili njemačkoj publici, ovo modno i eksluzivno predstavljanje u Kaptol centru popratile su i hrvatske zvijezde kao što su Jelena Rozga, Frano Mašković, Lana Gojak, Alex Milinković i brojne druge..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zdrava kosa

Pet savjeta dermatologa kako smiriti osjetljivo vlasište i poboljšati boju

Više s weba