mali trikovi šminkanja

Ako želite i ovog ljeta privlačiti poglede, poslušajte naše savjete!

1.8.2014. u 18:25/ RTL

Lada je bila odgojiteljica u vrtiću. Onda se bacila na posao koji joj očito ide još bolje, pa sad tako šminka i uljepšava cijeli niz naših zvijezda. Među njima i Indiru Vladić Levak i Ivu Alilović. Ako i vi ovog ljeta želite privlačiti poglede, onda se privucite bliže televizoru i pogledajte savjete koje vam donosi Rašeljka Zemunović.

S obzirom na to da to dugoočekivano ljeto napokon dolazi, odlučili smo vam pokazati nove trikove i trendove ljetnog make upa. U tome nam je pomogla vizažistica LadaMitrašinović, koja je kistom šarala po licima mnogih poznatih faca.

U Ladine se ruke već dugo prepušta zgodna majka dvojice sinova i supruga poznatog hrvatskog rukometaša Mirka - IvaAlilović. Budući da većini žena baš i nije svejedno u kakvom izdanju izlaze iz kuće, mi ćemo vam na Ivinu licu pokazati kako postići glamurozan dnevni "look" .

"Ja volim zemljane tonove. Volim taj J.Lo 'look' da je sve svježe, prozračno, lajteri. Znači, usta neke nude varijente. Iako za ljeto svi vole tirkizno, roza. Ja nisam pobornik toga. Ja volim te zemljane. S tim žena može izgledati pritodno, a namazana i dotjerana", savjetovala nas je Lada Mitrašinović, vizažistica.

Sve počinje dobrom podlogom - tzv. primerom.

Na "primer" se nanosi tekući puder. S njim ljeti ne bi trebalo pretjerivati jer koža mora disati.

Nažalost, nije se još pojavio puder koji je dobio bitku s visokim temperaturama.

"Kada sjaj izbija, ja preporučam običnu maramicu. Lagano se utapka da se pokupi taj znoj i mast. Potom se ponovo lagano pređe puderom", dodaje Lada.

Lada preporuča da tijekom ljeta sve popularnija rumenila u kremi ostavimo u ladici. Jer, ni ona nisu na "ti" s visokim ljetnim temperaturama.

Nakon rumenila - na lice se obvezno nanosi sjaj.

Apsolutni hit ovog ljeta su duge i guste, pa čak i umjetne trepavice. Što se pak usnica tiče - one bi ovog ljeta trebale ostati u drugom planu.

Večernji, onaj svečani ljetni make up, predstavit ćemo na Indiri, ženi koja je u svojoj 20-godišnjoj karijeri, kako kaže, već diplomirala šminkanje.

Oči bi prije večernjeg izlaska trebalo zaokružiti s puno svjetlijeg korektora. Ovo ljeto ponovno se nosi smokey eyes. Usne se niti navečer ne bi trebale previše naglašavati. I navečer su oči u prvom planu!

Uz naše savjete, puno prirodnih boja, s naglašenim očima i diskretno našminkanim usnama - i vi ćete, poput naših zgodnih modela, privlačiti poglede gdje god vas zatekne ovo prevrtljivo ljeto!

Pogledajte video!

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA ZDRAVU KOSU

Njega kose maslinovim uljem: ovo su najveće dobrobiti maslinovog ulja

Više s weba