sasvim prirodno

Biste li poslušali savjet poznate kozmetičarke i ovo stavili na lice?

Image
Foto: Pixabay

'Obiluje antioksidansima koji reduciraju bore, hidriraju kožu, sprječavaju pojavu akni i mrlja te licu daju blistavi i zdravi izgled', kaže Lewis

6.5.2019. u 14:52/ Život i stil

Beauty tretmani, osobito oni koji brišu bore i sve druge znakove starenja s lica, uvijek su dobrodošli i vjerojatno ih niti jedna žena neće odbiti. No, biste li na lice stavili spermu?

Kozmetičarka slavnih Chelsee Lewis savjetuje baš to kao jedan od efikasnijih načina "brisanja" godina.  Lewis je kozmetičarka već 22 godine, a neke od njezinih klijenitica su Stella McCartney i Gwyneth Paltrow.  

"Seksualni odnos balansira hormone i potiče proizvodnju kolagena, ali možete otići i korak dalje i napraviti masku od sperme. Da, dobro ste čuli", kazala je za Daily Mail slavna kozmetičarka. 

"Sperma obiluje sperminima - antioksidansima koji reduciraju bore, hidriraju kožu, sprječavaju pojavu akni i mrlja te licu daju blistavi i zdravi izgled", dodaje Lewis.

Osim ovog, za mnoge kontroverznog beauty tremana, Lewis predlaže uobičajenije poput umivanja ledenom vodom. "Napunite umivaonik kockicama leda i umivajte se njime ujutro prije šminkanja. Koža će vam biti sjajnija i zategnutija", zaključuje kozmetičarka. 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
unesite dio sebe u dizajn

Modni brand sa stavom: nabavite inovativnu majicu s pomponima!

Više s weba