pet godina westgatea

Brojni posjetitelji uživali na rođendanskom slavlju!

Image
Foto: Promo fotografija

Westgate Shopping City proteklog je vikenda bio mjesto super zabave za sve posjetitelje centra povodom proslave uspješno navršenih pet godina najvećeg shopping centra u Hrvatskoj.

10.11.2014. u 18:00/ Promo članak

Za proslavu petog rođendana organizatori su pripremili vrhunski doživljaj za sve posjetitelje u svakom kutku Westgatea – Late Night Shopping s jedinstvenim popustima, urnebesne predstave, nastupi žonglera i klauna, vinski kutak, Facebook nagradni natječaj s vrijednim nagradama – program i sadržaj bili su neodoljivi baš svima.

Proslava rođendana protekla je u izuzetno pozitivnom ozračju, jer je započela i humanitarna akcija „Sretni kolačić“, kojoj su potporu dale i brojne poznate osobe.


Već pet godina Westgate nudi jedinstveno shopping iskustvo svojim posjetiteljima, pa je tako bilo i proteklog vikenda. Westgate nije samo mjesto s najvećom ponudom renomiranih brendova i neodoljivim popustima, već i mjesto odlične zabave i dodatnih sadržaja koji oduševljavaju posjetitelje centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom kutku Westgatea osjećalo se rođendansko raspoloženje i zabave nije nedostajalo kako za velike tako i za male. Raznovrstan i bogat program pripremljen je za sva tri dana slavlja, urnebesne dječje predstave razveselile su mališane koji su uživali i u akrobacijama veselih žonglera i klauna.

Posjetitelji su uživali u vinskom kutku gdje su ih pored vrhunskih vina kojima su nazdravili u čast pet godina Westgatea, dočekale i fine delicije domaćih proizvođača.

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

Kako bi cjelokupna proslava rođendana protekla u dobrom raspoloženju Westgate se pobrinuo organiziranjem humanitarne akcije „Sretni kolačić“ u kojoj su prilikom kupnje svakog kolačića, koji osim odličnog okusa sadrži i super popuste, posjetitelji darovali 5 kuna OŠ Josip Kozarac iz Strošinaca, koja je stradala u poplavama.

Image
Foto: Promo fotografija
Image
Promo fotografija

Važnost pomaganja drugima prepoznale su brojne poznate osobe, koje su dale podršku ovoj hvalevrijednoj akciji, koja će djeci omogućiti ugodan nastavak školovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Prirodno i učinkovito

Znate li kako koristiti ulje avokada na koži?

Više s weba