djecu nazvali 'sintetičkom'

D&G razbjesnili gay zajednicu, Elton John pozvao na bojkot

Image

Stefano Gabbana, Domenico Dolce

Foto: Sean Dempsey/Press Association/PIXSELL

Domenico Dolce i Stefano Gabbana su izjavili kako su djeca dobivena putem umjetne oplodnje djeca kemije i sintetike, maternica je na najam, a sjeme odabrano iz kataloga, te je samo tradicionalna obitelj ona prava

16.3.2015. u 10:58/ I.H.

U modnom svijetu ne nedostaje redovitih sočnih tračeva, a ovih dana na modnom frontu zahuktalo se između poznatih dizajnera Domenica Dolcea i Stefana Gabbane te Eltona Johna.

Naime, oni su u intervjuu za talijanski magazin Panorama izjavili kako su djeca dobivena putem umjetne oplodnje djeca kemije i sintetike, maternica je na najam, a sjeme odabrano iz kataloga, te je samo tradicionalna obitelj ona prava.

Tada je Elton John u svom komentaru na Instagramu pozvao na bojkot D&G, snažno osuđujući izjavu dizajnerskog para koji je u ljubavnoj vezi 23 godine.

Brojni slavni su ovo prihvatili te izrazili svoje nezadovoljstvo izjavom, nazvavši je arhaičnim razmišljanjem i napominjući kako je njihov glas presnažan da bi širili ovakvu mržnju.

Društvenim mrežama se širi hashtag #BoycottDolceGabbana, a odgovor na bojkot etabliranih modnih dizajnera se još očekuje.

Preko Twittera se oglasila i Martina Navratilova "Wow, nisam imala pojma. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li ih ovo ludilo koštati novaca #BoycottDolceGabbana", a bojkotu se pridružila i Courtney Love: "Upravo sam skupila sve D&G stvari i želim ih zapaliti. Nemam riječi. Bojkotirajte bezosjećajnu zadrtost!".

Perez Hilton, čijeg je sina rodila surogat majka, napisao je: "Biram trošiti novac pametno i ne podržavati gayeve koji mrze sami sebe i koji misle da je moj sin sintetički! #BoycottDolceGabbana".

Oglasila se i Victoria Beckham: "Šaljem podršku Eltonu Johnu, Zacharyju Elijahu i ostaloj lijepoj 'IVF' djeci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
iznenadit ćete se

Ovo sigurno niste znali: kako se izgovaraju imena najvećih brendova modne industrije?

Više s weba