Drip&Drop

Energija uhvaćena u čarobnom koktelu: vitaminski 'dripovi' za sve nas prezaposlene

Image

Intravenozna infuzija esencijalnih nutrijenata za organizam bez mane

14.9.2018. u 16:27/ Život i stil

Centar za estetsku medicinu i kirurgiju Dr. Rajković predstavio je na Drip&Drop loungeu novitet u ovom dijelu Europe. Već popularni u SAD-u, intravenozni kokteli pronašli su svoj put do Hrvatske i centra Dr. Rajković gdje je u samo 30 minuta terapije moguće riješiti sve probleme premorenosti, predgripoznog stanja, mamurluka i sličnih simptoma koji redovito muče prezaposlene pacijente. 

Image
Foto:
Image

Vitaminski „dripovi“ sastoje se od odabrane kombinacije vitamina, minerala i aminokiselina u fiziološkoj otopini. Ako i koristite nutrijente u redovitoj prehrani, samo se 20-30% probije do stanica kojima su prijeko potrebni zbog čega je za potpuno oživljavanje stanica nužan 100%-tni unos nutrijenata u krvotok koji ova intravenozna terapija osigurava.  

Image
Foto:
Image

„Intravenoznu terapiju, zbog prirodnih sastojaka, bez dodatnih lijekova, konzervansa i aditiva, može koristiti bilo tko i time ublažiti umor, slabost i iscrpljenosti, hidratizirati organizam, izliječiti mamurluk, ojačati imunitet, detoksicirati organizam, potaknuti sagorijevanje masnih naslaga, pa čak i usporiti starenje kože i poboljšati ten i kosu“, kaže Dr. Irijana Rajković, specijalist plastične i estetske kirurgije koju pacijenti i kolege od milja zovu „Celebrity doktorica“.

Image
Foto:
Image

Terapija je dostupna u obliku infuzije ili injekcije i možete je obaviti u Centru za estetsku medicinu i kirurgiju Dr. Rajković. Učinkovitost terapije su, između ostalih, isprobale i mnoga naša poznata lica, redoviti pacijenti Dr. Rajković: Zdenka Kovačićek, Iva Mihalić, Ankica Dobrić, Mia Begović, Csilla Barath Bastaić, Olga Pakalović, Alka Vuica, Mirta Zečević, Antonella Malis, Marijana Mikulić, Boris Kosmač, Ana Maras, Jura Pavlic, Magda Milas Gržetić, dr. Nikolina Basioli, Marita Ćopo i drugi. 

Image
Foto:
Image
Image
Foto:
Image

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
kosa govori

Iz ovih sedam razloga vaša kosa može biti u lošem stanju

Više s weba