PSEĆI TJEDAN MODE

Evo što vaš ljubimac treba imati kad krene na špicu!

26.4.2013. u 18:20/ RTL

Kako se skladno odjenuti za ovu sezonu? To nije bitno samo ljudima, nego sve više i njihovim ljubimcima. Pa po uzoru na pariške, londonske, njujorške i Meksiko je organizirao tjedan mode - ali pseći.

Ni pseći život više nije što je bio. Umjesto da im daju kost i puste ih na miru, meksički vlasnici svoje su lajavce odlučili prošetati modnom pistom. I tako je nastao pravi pseći fashion week.

"U Meksiku se promijenila situacija. Naime, kućni ljubimci vlasnicima su sve važniji", rekla je organizatorica ElsaMadrid.

Dok vlasnici misle da ovako izražavaju ljubav prema svom četveronošcu, njima, čini se, takva ljubav i nije baš napeta.  

A da je mister Hamilton znao za ovu reviju, sve kuje bi pocrkale od zavisti. Jer Modni mačak ima modnog psa čiji ormar puca po šavovima. "Ima sve, od cipela do čarapa, kapa, šalova, jakni, montica, vestica, majica, košulje, ima sve!", rekao je MarkoGrubnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima čak i bundicu od pravog krzna. Ne psećeg, da ne bi bilo zabune. I sve to, tvrdi Marko, Hamilton nosi s guštom.  

"To je bio njegov odabir, on je stvarno to zdušno nosio. Ja sam vidio da je njemu vani hladno, obukao sam ga, a on je uživao. Kad smo ušli u stan, bježao je da mu ne skinem. Tako da sam ja shvatio da on to voli!", kaže Grubnić.

Upravo se čita

Image
Vela luka

Vraćali se iz noćnog izlaska, vozač poginuo, suvozač lakše ozlijeđen

Možda Hamilton uistinu uživa. Kao što ovi Meksikanci misle da uživaju i njihovi najbolji prijatelji. Srećom po njih, ne govore. Laju, dakako, od sreće.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Put do dobrog izgleda

Uz kvalitetan aparat za šišanje do savršene frizure, čak i bez frizera

Više s weba