samo u Westgateu

Finalne ljetne rasprodaje uz vrhunske popuste!

Image

Obnovite svoju garderobu u ugodnom klimatiziranom ambijentu centra Westgate. U tijeku su finalne ljetne rasprodaje koje donose fantastične popuste u više od 240 trgovina centra!

14.8.2014. u 11:47/ Promo članak

U najvećem shopping centru u Hrvatskoj, Westgate Shopping Cityju, u tijeku su finalne ljetne rasprodaje koje donose fantastične popuste u više od 240 trgovina centra. Posjetitelje očekuje najbogatija i najraznovrsnija ponuda s više od 700 brendova, unutar 3,3 kilometra izloga u kojima svoje proizvode izlažu najprestižniji domaći i svjetski brendovi.

Ljetna kolekcija Westgatea nudi širok spektar modnih trendova i odjevne predmete najpoznatijih svjetskih brendova koji će posjetiteljima omogućiti da pronađu styling za svaku prigodu. Iako se ljeto bliži kraju ovo je posljednja prilika da uštedite  i odaberete za sebe sve ono što vam je do sada izlazilo iz okvira budžeta.

Image
Foto:
Image

Obnovite svoju garderobu u ugodnom klimatiziranom ambijentu centra za vrijeme trajanja ljetnih sniženja, jer ćete prilikom kvalitetnog shoppinga i uštedjeti. Na svakom koraku centra očekuju vas brojne akcije i sniženja omiljenih vam odjevnih i drugih predmeta.

Predah od vrhunskog shoppinga potražite uz fontane i zelene oaze centra i kafiće i restorane koji će vas oduševiti svojom gastronomskom ponudom. Dok vi uživate u bogatoj ponudi centra mališane čeka super zabava u Kid's World igraonici uz četiri avanturistička područja i najmodernije sprave za igru.

Više s weba

Pročitajte još

Image
UPOZNAJTE RISU

I Azijatkinje znaju biti seksi

Više s weba