hit među zvijezdama

Gdje nemaš, nadogradi - upoznajte se s korektivnim rubljem!

6.11.2013. u 17:50/ RTL

Vrijedilo je! To vjerojatno kaže svaka žena koja se bacila u trošak i nabavila korektivno donje rublje! Odmah su ga otkrile zvijezde koje se sad po eventima šepure s dva broja većim grudima, ali i misteriozno podignutim stražnjicama.

Maštate o izazovnom tjelu, baš onakvom kakvo krasi manekenke ili pak poznate starlete? Da je manje više - nikako nije moda u današnje vrijeme, jer obline su itekako in! No, ako ste preobdareni ženskim atributima i želite ih barem vizualno smanjiti dok iz vaše haljine 'višak' curi na sve stane - ono što trebate je korektivno rublje.

Nemate li baš love za skupe operacije, a pritom imate ogroman strah i na sam spomen estetkih zahvata - grudnjaci, bodiji i gaćice koji prilično korigiraju nedostatke - mogli bi vam postati najbolji prijatelji.
Evo onih koje biste, ako niste zadovoljni svojim tijelom - trebali skrivati ispod vaše odjeće!

Jedan od primjerak trebala bi imati svaka u struku punija žena, jer pomoću njega pretjerane obline postaju vrline!

Imate li pak problema s prenaglašenim bokovima - ima spasa i za vas! Beauty shaper proizvod je koji bih vam trebao prekriti sve nedostatke u predjelu bokova i trbuha!

Korektivno rublje, uz svoju korektivnu funkciju, sve češće zadovoljava i onu estetsku, pa je recimo body liner - uz što vas stisne i iznimno seksi!

I dok ćete višak na leđima nekako i podnijeti - najneugodniji ženin vjerni pratilac obično je takozvana narančina kora! Celulitne su to nakupine koje izviru ne samo na površinu vaše kože, već probijaju i tkaninu kojom uporno želite prikriti tog nepozvanog gosta! Postoji rješenje i za tu neugodnu situaciju!

No nemaju sve žene problema s viškovima!  Korektivno rublje sve više služi ženama bez 'atraktivnih' oblina.

Push up gaćice hit su među ženama koje žele veću, obliju i čvršću stražnjicu!

Pravo je olakšanje znati da savršeno tijelo negdje čeka i na vas. Gaćice, grudnjaci i steznjaci dat će vam onu sigurnost koju do sada možda niste imali upravo zbog sitnih nedostataka na tijelu! Odraz u ogledalu ipak vam može izmamiti osmijeh na lice!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lilith by Katarina Baban

Neodoljive i lepršave haljine najbolji su izbor za nadolazeće ljeto

Više s weba