Prva postaja prema kruni

Hrvatska missica u raljama Balija

8.9.2013. u 17:41/ RTL

Nova Miss Hrvatske Lana Gržetić otputovala je na Bali, prvu postaju na svom 20-dnevnom putu prema svjetskoj kruni. Kako se 19-godišnja Riječanka snašla u teškoj konkurenciji i zašto je domaća javnost kritikama sasjekla nacionalnu haljinu koju namjerava predstaviti na velikom svjetskom izboru?

Lana Gržetić još je jedna u nizu ljepotica koja je dobila itekako nezahvalan zadatak  - napokon osvjetlati obraz Hrvatske na već pomalo zaboravljenom svjetskom izboru ljepote. I tako je počela još jedna avantura kojoj će svjedočiti cijela Lijepa naša - Lana je prije nekoliko dana spakirala kofere i uputila se na Bali.

"Naša misica uživa, upoznaje se s djevojkama, svaka večer je vrlo bitna s obzirom da se tu zbližavaju i upoznaju kroz razno razne aktivnosti i da upoznaju turističke destinacije Balija što joj zavidimo većina nas na tome", kaže Maja Kuljiš, direkciju izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta

Reakcije su "pozitivne, ona je jedna vrlo draga i u krajnjoj liniji vrlo vesela djevojka što u biti otvara sva vrata", kaže Maja.

Pripreme u Jakarti kreću već sljedeći tjedan, a Lana do tad dane provodi s ostalim misicama. 18-godišnja Riječanka se, zajedno s ostalim djevojkama, dobila priliku predstaviti svijetu putem službenog videa.

"Volim umjetnost, pohađam Školu primijenjene umjetnosti i dizajna. Imam udomljenog psa iz azila jer obožavam životinje. Također volim balet, plešem već 15 godina i na talent showu pokazat ću vam neku baletnu točku!" kazala je Lana Gržetić, aktualna Miss Hrvatske.

Iako je ovo mnogo više od sada već legendarnog 'It's ok', ni ovogodišnji izbor nije mogao proći bez barem nekakvog skandala. Ovaj put radi se o nacionalnoj haljini kojom će nas Lana predstavljati na svjetskom izboru. Nakon što je fotografija objavljena, krenula je lavina negativnih reakcija.

"Ja mislim da vrijeme koje smo imali, koje nam nije išlo na ruku, vrlo kratak rok i s obzirom da se haljina šila tek kad je bila izabrana djevojka, da se zna iz koje je regije uopće došla, da je u tri dana napravljeno čudo", rekla je Kuljiš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li u pitanju dobro poznati oštri kriteriji hrvatske javnosti ili su burne reakcije opravdane? Iako se modna struka slaže da je paška čipka dobra ideja, ali su materijal i dizajn kriminalno loši, našoj Lani držimo fige da unatoč i ne baš slavnoj haljini ostvari zapažen rezultat, baš poput Branke Bebić na koju mnoge neodoljivo podsjeća.


+3''

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sve njegove prednosti

Maslinovo ulje za lice: kada i kako ga koristiti

Više s weba