Tko ju ne bi htio?

Humanitarna nota: Barbie u unikatnim kreacijama Juraja Zigmana

Image

Velikom samostalnom revijom u Guvernerovoj palači nastavila se suradnja najpoznatije modno osviještene lutke i istaknutog hrvatskog dizajnera

20.12.2018. u 12:16/ Život i stil

Barbie svoji modnim izričajem i svojim stilovima već gotovo šest desetljeća nadahnjuje djevojčice u kreativnim igrama i stiliziranju. Ona je najpoznatija modna lutkica i vrlo često sudjeluje na modnim spektaklima svjetski poznatih dizajnerskih kuća. U ovoj modnoj bajci u izvedbi jedinstvenog Zigmana, Barbie je imala vrlo posebnu modnu ulogu.

Image
Foto:
Image
Image
Foto:
Image


Barbie by Zigman kreacije

U ovoj su suradnji Barbie i Zigman modnu povezanost dodatno oplemenili humanitarnom notom. Na spektakularnoj modnoj reviji Zigman je predstavio šest unikatnih kreacija inspiriranih revijom na Barbie lutkama. Glamurozne kreacije donose bajkovito blještavilo uz nenadmašnu kreativnost i finoću svakog šava predivnih haljina.

Image
Foto:
Image

Osim modnih kreacija Zigman je Barbie lutkama osmislio i modne dodatke koji savršeno upotpunjuju cijelu priču, baš kao što je upotpunio i svoje kreacije na modnoj reviji.

Ove unikatne Barbie by Zigman kreacije prodavati će se u humanitarne svrhe. Prikupljena sredstva donirat će se Odjelu neonatologije riječkog KBC-a.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
samo sto pari

Najskuplje ikada: samovezujuće tenisice poznatog brenda na aukciji prodane za oko 700 tisuća kuna

Više s weba