PROPAST MODNOG CARSTVA

I bogati plaču: Borni Rajić propadaju butici?

3.10.2013. u 18:02/ RTL

Propada li modno carstvo najbogatije Hrvatice Borne Rajić? Taj kuloarski trač danas smo provjerili kod modne kreatorice koja nas ekskluzivno uvjerava da zatvaranje butika u Veneciji nije pitanje bankrota, već njezine nove poslovne politike. Bivša supruga Luke Rajića pritom nam je priznala i da joj tračeve podmeću bivši suradnici.

Modno carstvo Borne Rajić ovih je dana glavna tema gradskih kuloara. Naime, čak je do Pariza i same modne kreatorice došla vijest da navodno zatvara dućan u Veneciji jer financijski to više nije mogla izdržati!

"Za Veneciju na osnovu glob razvitka tvrtke, razmatramo da li je i dalje rentabilno dalje držati ili ne," rekla je telefonski modna kreatorica Borna Rajić.

No zatvaranje Borna et Elfsa u Veneciji, tvrdi jedna od najbogatijih Hrvatica, nije u razmatranju zbog financijskih problema već isključivo zbog poslovne politike njezine kompanije.

"Naša poslovna strategija je da se ide u distribuciju putem multi brand storea i rade direktne narudžbe", dodala je Borna.

No ono sa čime se Borna susreće čini se, kako tvrdi ona sama, izravna je izdaja! Upravo zbog toga je tračevi o bankotu ne uznemiravaju previše!

"Ja znam i otkud glasine, od bivših suradnika, bit će podnesene krivične prijave za nesavjesno poslovanje dok su radili za moju tvrtku",  rekla je kreatorica.

Ne tako ugodnu realnost s kojom se ovih dana susreće Borna lakše podnosi otkako je gledala film o Steveu Jobsu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidite kako su njemu zabadali nož u leđa u okviru tvrtke koju je on stvorio, onda vas ovakve stvari manje čude",  kazala je Rajić.

Borna, koja je zadržala prezime svog bivšeg muža milijardera i kralja mljeka Luke Rajića, u brakorazvordnoj je parnici svoj bankovni račun podebljala za navodnih 40 milijuna eura!
Dodatnim se nulama nada i od svoje nove kolekcije, koju će predstaviti na nadolazećem Schwarzkopf Cro a porteru!

Više s weba

Pročitajte još

Image
zablistajte na plaži

Tina Katanić nas je povela u shopping kupaćih kostima: doznajte što će se nositi ove sezone

Više s weba