donosimo modne savjete

Ima li vaše tijelo oblik kruške, jabuke, banane ili jagode? Doznajte kako mudro istaknuti svoje adute!

15.3.2016. u 18:36/ Maja Oštro

Nakon ove priče, znat ćete koja voćka odgovara vašoj figuri i kako prikriti njezine nedostatke

Jabuke, banane, kruške, jagode - sve redom slasne voćke, ali vjerovali ili ne, i najčešći oblici ženskog tijela. Hrvatska statistika je neumorna i pokazuje da čak 73 posto dama ima oblike tijela poput jabuke. Najveći 'problem' jabuke su naglašeni trbuh i grudi, ali ih krase savršene noge. Uz nekoliko savjeta mudro istaknite svoje adute.

"Najčešće ćete ih vidjeti u loše odabranim hlačama. iako bi trebale nositi suknje i pokazati svu svoju ljepotu", kaže modna savjetnica Alma Premerl Zoko.

One koje imaju oblik tijela poput kruške. neka najviše paze na modne dodatke. Dobar komad nakita uvijek je dobrodošao.

"Žene koje imaju izražene bokove i bedra, listove, one bi trebale staviti naglasak na gornji dio tijela. U prvi plan staviti uža ramena. odnosno neki izrez koji će u prvi naglasiti prsa", kaže ova modna savjetnica Premerl Zoko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve vi koje ste banane ili jagode - evo nekoliko trikova i za vas.

"Građa koja nema naglašene obline... To je građa tijela koja zahtijeva naglašavanje struka jer dobro je poznato da mi svi želimo izgledati kao pječčani sat. Ali ako vas tješi, samo pet posto žena su pješčani satovi. Jagoda ima dosta, to su žene s naglašenim ramenima i jako uskim strukom koje treba ovog proljeća naglasiti sa suknjicama koje su povišenog struka i široke", kaže modna savjetnica. 

Upravo se čita

Image
NOVI OBRAT

Drama Hrvata u Zambiji: Zaustavljeni su na aerodromu. Piletić: 'Ne znamo što se događa'

Modni trikovi nisu dovoljni. Svaka ženska voćkica mora paziti i na prehranu jer svakoj paše drukčije. Naravno, pametno se mora odigrati i kada je riječ o uzorcima. Ovog proljeća cvijetni uzorci u odijevanju opet su u trendu, ali kod odabira treba malo pripaziti.

"Što je veća građa tijela, to su uzorci sitniji. Velikim cvjetovima, npr., ćete uvijek naglasiti mala prsa, uska ramena i slično", pojašnjava Premerl Zoko. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drage naše kruške, jabuke, banane i jagode, ma kakav god oblik tijela imale, poslušajte posljednji savjet -  sve ste prekrasne! Tako i živite!

Više s weba

Pročitajte još

Image
prirodna ljepotica

Inače uvijek dotjerana i našminkana, Lucija Lugomer pokazala je lice bez šminke

Više s weba