Kakva mama, takva kći

Imamo novu Kraljicu Hrvatske: Ema Gračan osvojila prestižnu titulu

Image
Foto: Josip Čekada

Ovogodišnja svečana manifestacija ljepote, zabave i talenta na kojoj se s nestrpljenjem iščekivalo proglašenje najljepše

6.12.2018. u 9:35/ Život i stil

Zahvaljujući podršci turističke zajednice grada Rovinja i izboru za Kraljicu Hrvatske, i ove godine je hotel Lone bio središte ljepote koje je na jedan od najljepših načina iznjedrilo novu Kraljicu Hrvatske, a njezino ime je Ema Gračan! 12 divnih kandidatkinja, koje su dokazale da osim ljepote, posjeduju mnogobrojne talente, afinitete i uspjehe, borilo se za prestižnu titulu koja je ujedno i jedna od najstarijih i najuglednijih.

Image
Foto: Josip Čekada
Image
Josip Čekada

(FOTO: Josip Čekada)

Zanimljivost je kako je upravo mama prelijepe Eme, Danijela Gračan, proglašena Kraljicom Svijeta 1990. godine te je do danas ostala jedina Hrvatica koja je pobijedila na svjetskom izboru. Pored Eme, nekoliko djevojaka ponijelo je lentu, Sonja Lončar je proglašena prvom princezom, dok se Klara Crishmanich okitila titulom druge princeze. Lentu je pobjednici dao gradonačelnik grada Zagreba, gospodin Milan Bandić. 

Prekrasne i svestrane djevojke, mnogobrojnoj publici su se predstavile u nekoliko različitih izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama, potom u raskošnim vjenčanicama  te u kupaćim kostimima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Josip Čekada
Image
Josip Čekada

(FOTO: Josip Čekada)

Cijelu manifestaciju vodili su simpatični Mario Sedmak i Mirna Maras, a za nezaboravanu zabavu pobrinula se najpoznatija hrvatska dance grupa Colonia i poznati pjevač i skladatelj Neno Belan. Njihovi nastupi dodatno su ugrijali već ionako uzavrelu atmosferu. Pored pjevačkih točaka svojim plesnim vještinama publiku je uveseljavala odlična plesna skupina Megablast.

Upravo se čita

Image
ekspert za prisluškivanja

'Kad mobitel uđe u ruke istražitelja, teško je sakriti poruke. Obrisane se mogu vratiti'

Image
Foto: Josip Čekada
Image
Josip Čekada

(FOTO: Josip Čekada)

Najpoznatija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom izuzetnom manifestacijom, etiketirala je svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o vrhunskoj kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme ovogodišnjeg kraljevskog vjenčanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunsku zabavu koju su organizatori pripremiti nakon proglašenja pobjednice, potrajala je do dugo u noć, naravno, uz puno pjesme i plesa, zahvaljujući sjajnim izvođačima. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kako ih se riješiti?

Kokosovo ulje za bore oko očiju: pomaže li i kako ga koristiti?

Više s weba