Nije bila seksi

Internet pun fotografija 'bakinih gaća' kao znak potpore voditeljici

Image
Foto: Thinkstock

Nakon što ju je poznati svjetski medij napao jer je izašla u javnost s 'velikim gaćicama koje nisu seksi', žene su se udružile i na društvene mreže počele stavljati fotografije svojih 'bakinih gaća'

13.12.2016. u 10:11/ Sanja Miler

Vjerojatno ste primijetili da su zadnjih dana društvene mreže 'preplavljene' fotografijama ženskih gaćica. No, ne bilo kakvih već u narodu znanih kao 'bakinih gaća'. 

To nije novi modni trend već odgovor žena diljem svijeta na internetsko zlostavljanje australske novinarke i voditeljice Samanthe Armytage. Nakon što je uslikana kako ulazi u automobil nakon kupovine, sve oči su bile uperene u njeno donje rublje. Komentari su bili usmjereni na gaćice, čija se linija vidi ispod haljine.

Čak se i na Daily Mail Australia pojavio članak koji preispituje i čudi se njenom izboru donjeg rublja. Vidljive linije, koje po njihovom mišljenje previsoke kako bi bile dovoljno seksi, bile su dovoljne za cijeli jedan članak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, internet je stao u obranu voditeljice i žene su počele stavljati slike svojih omiljenih velikih gaćica u znak potpore. Samantha Armytage ima slobodu odabrati kakvu god vrstu donjeg rublja želi. 

Upravo se čita

Image
ISPRED SVOG VREMENA

Ivano Balić ispričao svoju rukometnu priču: 'Već sam ranije planirao završiti karijeru'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
za svježije lice

Vrećice ispod očiju: Zbog čega nastaju i kako ih se riješiti?

Više s weba