Play logo
isprobale bivše misice hrvatske

Japansko iscrtavanje obrva stiglo na velika vrata u Hrvatsku

thumbnail
15.5.2015. u 18:30/ J.G.

Uređivanje obrva staro je vjerojatno koliko i Adamova Eva. Kroz stoljeća i godine mijenjali su se samo oblici i tehnike. Ovih dana totalni je hit polutrajno iscrtavanje obrva

Play logo

Najbolje prijateljice i bivše missice, iako se više ne bave  manekenstvom, nisu zaboravile njegovati svoj izgled! Nabacile su kratke haljinice i osmijeh te krenule na popularno polutrajno iscrtavanje obrva!

"Jako sam zadovoljna rezultatom i uvijek dolazim po obnovu jer tako mala sitnica uljepša cijelo lice Antea Kodžoman

Play logo

"Nisam se odvažila na taj potez iako sve moje prijateljice imaju obrve", rekla je bivša miss Hrvatske Maja Cvjetković.

"Jako sam zadovoljna rezultatom i uvijek dolazim po obnovu jer tako mala sitnica uljepša cijelo lice", rekla je bivša kraljica Hrvatske Antea Kodžoman.

Kao i većina pripadnica nježnijeg spola, i Maja i Antea odlučile su se za japansku metodu iscrtavanja. Zahvaljujući njoj, dosadno i naporno jutarnje uljepšavanje obrva postat će stvar prošlosti!

Play logo

"Svake obrve su mi izazov, svake su drukčije. Cure mi znaju doći sa slikama obrvama, a to ne ide", komentirala je kozmetičarka Nina Kuprešanin.

Da su obrve okvir lica, uvjerile su se sve pripadnice nježnijeg spola, a s ovom tehnikom nema straha da ćete obrve ostaviti u moru ili teretani. U Majinu slučaju, efekt je bio vidljiv već pri samom završetku tretmana.

Play logo

"Drugačije sebi izgledam, moram se malo naviknuti. Mogu ići u tursku sapunicu jer imaju jako izražene obrve" Maja Cvjetković

Play logo

"Maji nismo puno mjenjali oblik, dodali smo joj u principu gdje je imala svoje rijetke dlačice", komentirala je kozmetičarka.

"Drugačije sebi izgledam, moram se malo naviknuti. Mogu ići u tursku sapunicu jer imaju jako izražene obrve", našalila se Maja.

Zahvaljujući trendovima u svijetu uljepšavanja, neke nove generacije očito nikada neće doznati kako je svojedobno žarila i palila dobra stara  pinceta! 

Play logo
Play logo

Upravo se čita

Image
MIGRANTSKA RUTA

Na hrvatsku policiju zapucali migranti iz BiH? Policija: 'Nije prvi put da svjedočimo pucnjevima'

Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
otišli korak dalje

Ejakulat čuva mladost: krema sa spermom za lice bez bora

Play logo

Više s weba