isprobale bivše misice hrvatske

Japansko iscrtavanje obrva stiglo na velika vrata u Hrvatsku

15.5.2015. u 18:30/ J.G.

Uređivanje obrva staro je vjerojatno koliko i Adamova Eva. Kroz stoljeća i godine mijenjali su se samo oblici i tehnike. Ovih dana totalni je hit polutrajno iscrtavanje obrva

Najbolje prijateljice i bivše missice, iako se više ne bave  manekenstvom, nisu zaboravile njegovati svoj izgled! Nabacile su kratke haljinice i osmijeh te krenule na popularno polutrajno iscrtavanje obrva!

"Jako sam zadovoljna rezultatom i uvijek dolazim po obnovu jer tako mala sitnica uljepša cijelo lice Antea Kodžoman

"Nisam se odvažila na taj potez iako sve moje prijateljice imaju obrve", rekla je bivša miss Hrvatske Maja Cvjetković.

"Jako sam zadovoljna rezultatom i uvijek dolazim po obnovu jer tako mala sitnica uljepša cijelo lice", rekla je bivša kraljica Hrvatske Antea Kodžoman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i većina pripadnica nježnijeg spola, i Maja i Antea odlučile su se za japansku metodu iscrtavanja. Zahvaljujući njoj, dosadno i naporno jutarnje uljepšavanje obrva postat će stvar prošlosti!

"Svake obrve su mi izazov, svake su drukčije. Cure mi znaju doći sa slikama obrvama, a to ne ide", komentirala je kozmetičarka Nina Kuprešanin.

Upravo se čita

Image
KLJUČAN TRENUTAK

Vlado Matanović o otkriću Kauboja: 'Glavaš je htio odustati od rukometa, a onda sam...'

Da su obrve okvir lica, uvjerile su se sve pripadnice nježnijeg spola, a s ovom tehnikom nema straha da ćete obrve ostaviti u moru ili teretani. U Majinu slučaju, efekt je bio vidljiv već pri samom završetku tretmana.

"Drugačije sebi izgledam, moram se malo naviknuti. Mogu ići u tursku sapunicu jer imaju jako izražene obrve" Maja Cvjetković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maji nismo puno mjenjali oblik, dodali smo joj u principu gdje je imala svoje rijetke dlačice", komentirala je kozmetičarka.

"Drugačije sebi izgledam, moram se malo naviknuti. Mogu ići u tursku sapunicu jer imaju jako izražene obrve", našalila se Maja.

Zahvaljujući trendovima u svijetu uljepšavanja, neke nove generacije očito nikada neće doznati kako je svojedobno žarila i palila dobra stara  pinceta! 

Više s weba

Pročitajte još

Image
Toplo - hladno

Koje su prednosti umivanja lica hladnom vodom?

Više s weba