Čudesni rezultati?

Jeste li već čuli za cupping lica? Svi su ludi za prirodnim face liftingom

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

'Magične' vakuum čašice možda će i vas oboriti s nogu

7.2.2019. u 12:24/ Život i stil

Cupping terapija lica postaje sve popularnija među celebrityjima, ali i 'običnim' ljudima. Jednako je vole i muškarci i žene, a možete ju čak i sami obaviti uz dovoljno znanja i aparaturu.

Sve se više ljudi okreće prirodnim beauty rješenjima i izbjegavaju se jake kemikalije u svrhu pomlađivanja kože. Cupping terapija upravo je zato posebna - radi se o prirodnom face liftingu pri kojem se poboljšava tonus mišića na licu pa koža djeluje punije i zategnutije. 

Za cupping se koriste male čašice kreirane za područje lica, a postoji i cupping tijela kojim se opuštaju mišići i uklanja tenzija.

Povlačenje vakuumskim čašicama po licu krv se nakuplja na jednom području i potiče se cirkulacija i stvaranje kolagena koji je ključan spoj u održavanju mladolikosti lica. Vakuumom se obavlja drenaža kako bi se tekućina koja uzrokuje natečenost lica uklonila. 

Konačni je efekt zategnutija koža lica, bolja cirkulacija, 'življi' ten, istaknutije jagodice i kosti vilice. 

Cupping lica ne bi trebao ostavljati masnice poput onog na tijelu, ali nerijetko se dogodi da zbog osjetljivost kože ipak ostaju tragovi. No, oni vrlo brzo nestaju. Imajte na umu da su moguće male nuspojave poput kratkotrajne vrtoglavice ili mučnine.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
moda za iduću sezonu

Romantična kolekcija inspirirana zlatnim dobom Hollywooda

Više s weba