koji pristaje vašoj građi?

Kako odabrati idealan kaput za zimske dane?

4.11.2014. u 17:46/ RTL

Prava zima još nije stigla, ali je stiglo pravo vrijeme da si kupite novi kaput. I tu uvijek kreću modne muke - koja boja, koja veličina, koja dužina, i tako redom. Doznajte što se nosi ove sezone i kako odabrati pravi kaput za vašu građu!

Kad zima pokuca na vrata, u glavama žena javlja se vječno pitanje - kako odabrati idealan kaput?

"Ženama je problem naći odgovarajući kaput jer obično razmišljaju o nekom savršenom kaputu koji će im ići u sve kombinacije, za sve prilike. Onda uglavnom kupe crne za koje misle da će nositi puno sezona, a oni se unište. Ne shvate da su samim time na početku", pojasnila je stilistica Barbara Repe.

"Bitno je naći jedan dobar kaput koji može upotpuniti sve odjevne kombinacije i sve prilike na kojima se trebate pojaviti u njemu", istaknula je modna dizajnerica Sonja Lamut.

Ženstveni, elegantni, različitih krojeva i uzoraka - kakvi god bili, uvijek su trajna investicija!

"Ove sezone bih preporučila djevojkama svih građa šire kapute. No treba paziti na duljinu. Osobe sitnije građe ipak ne bi trebale uzeti predugačke kapute kako ih ne bi pojelo. Za gospođe kurpulentnije građe bih preporučila kroj do koljena, balon kroj ili A kroj, koji paše na sve, a opet izdužuje liniju", preporučila je stilistica Repe.

Bili oni dugački ili kratki, crni ili smeđi - ne zaboravite njihovu osnovnu funkciju jer zahvaljući njima ponekad zbilja nema zime!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pomoć iz prirode

Prirodno protiv bora: najbolja eterična ulja za sprječavanje i smanjenje bora

Više s weba