Dvojnica seks bombe

Kako se živi kao dvojnica Pamele Anderson?

27.5.2018. u 18:30/ Tena Šnajder

Upoznali smo hrvatsku verziju seks bombe devedesetih, a otkrila nam je i kako je plijenila pozornost

Rodom iz Metkovića, Suzana Vajndorfer svoju je karijeru bazirala na izgledu, i to na izgledu identičnom Pamele Anderson

"Nisam mogla ići u trgovinu da me ljudi nisu gledali, buljili, vikali za mnom" otkrila je. Suzana nam je priznala da na početku nije znala tko je to, a onda je počela gledati Baywatch. Kao i ostatku svijetu danas, svidjela joj se Pamela, a sličnost je odlučila iskoristiti.

" Onda sam se obojala u plavo i napravila tetovažu" i tada je krenulo ludilo. Suzana je odrađivala nebrojeno puno nastupa kao dvojnica Pamele Anderson po čitavoj Europi.

Toliki posao nije mogla obavljati sama jer je, kako kaže, imala 100 pozivna dnevno pa se odlučila zaposliti menadžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili su to lijepi nastupi i crveni tepisi. Trebala sam čak ići u Ameriku da je upoznam i da snimamo Baywatch, no nisam dobila vizu" ispričala nam je. Nije bio lak ni privatan život jer je Suzana samohrana majka dvoje djece, a njih su često zafrkavali su školi.

Transformacija u Pamelu bila je i skup sport pa je tako Suzana potrošila oko 50 tisuća eura na izgled: "Zbog dojenja,naravno, grudi nisu više lijepe, pa sam ih operirala. Nos isto, htjela sam se baviti televizijom i smetalo me pa sam i to uradila."

Upravo se čita

Image
Nakon novih poruka

Plenković o svim aferama citirajući Milanovića: 'To je jedno veliko ništa!'

Danas ova Austrijanka ne glumi više pamelu, ali i dalje je čest gost crvenih tepiha. Njen se život u potpunosti promijenio nakon tragičnog događaja, a tada je pročitala slavnu knjigu Tajna autorice Rhonde Byrne.

Danas, priznaje, da bi i ona voljela napisati knjigu i pomoći drugima. Suzana zbog unutarnje, ali i vanjske ljepote i dalje plijeni pažnju, ali sada- kao original.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pomoć iz prirode

Prirodno protiv bora: najbolja eterična ulja za sprječavanje i smanjenje bora

Više s weba