Koji imaju suprotan efekt?

Mirisi koji kod muškaraca ubijaju strast

Image

Ako ste pomislili da svi vole čokoladu, varate se, jer muškarci obično hranu ne smatraju senzualnom. Ako mirišete na kolače i čokoladu, neće željeti vas, nego kolače i čokoladu.

18.11.2013. u 18:35/ I.H.

Miris ima snagu da utječe na naše raspoloženje, da ga popravi ili pokvari, a mnoge žene znaju kako probuditi želju muškarca samo parfemom. No, koji mirisi imaju suprotan efekt?

Ovih pet će sigurno utjecati na to da on izgubi želju.

Miris hrane, naročito čokolade

Ako ste pomislili da svi vole čokoladu, varate se, jer muškarci obično hranu ne smatraju senzualnom. Ako mirišete na kolače i čokoladu, neće željeti vas, nego kolače i čokoladu. Izbjegavajte kupke i mirisne proizvode koji podsjećaju na mirise hrane.

Sladak, voćni miris

Mnogi muškarci sladak, voćni miris povezuju s djetinjstvom te im to neće biti nimalo seksi. Ovako možete mirisati samo ako želite ostati prijatelji, ali ako želite nešto više, izbjegavajte kupke, šampone i parfeme koji ovako mirišu.

Cvjetni mirisi, poput ljiljana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki muškarci ovaj miris povezuju sa svojim bakama koje su svoje dane provodile radeći u vrtu. Ljiljan se rijetko kad nalazi u parfemima, ali ga zato ima u mirisnim svijećama i aromatičnim uljima.

Miris pudera za bebe

Muškarac ne želi da ga miris žene podsjeti na mijenjanje melena, stoga izbjegavajte proizvode koji slično mirišu.

Jaki parfemi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
UPRAVO ODLUČENO

Hrvati oslobođeni svih optužbi u Zambiji: 'Djeca idu s nama u Hrvatsku!'

I sam nos prirodno reagira kihanjem na jake parfeme. Ako pretjerate s time i ako vašeg muškarca parfem natjera da kiše, u spavaćoj sobi neće biti baš kako ste zamislili.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sve njegove prednosti

Maslinovo ulje za lice: kada i kako ga koristiti

Više s weba