dlakavost je u modi

Novi trend: presađivanje kose na Venerin brijeg i na obrve

7.4.2015. u 17:46/ RTL

Vjerovali ili ne, dlakavost se vratila u modu. Nakon što se na muškim licima ponovno ponosno nose brkovi i brade, dlakavom trendu nisu odoljele ni žene. Hrvatice imaju novi kozmetički hit - presađuju kosu na Venerin brijeg i na obrve

Dlačice, kojih su se mnoge žene trajno riješile, sada su ponovno u modi. Rješenje su našle u presađivanju kose na određene dijelove tijela. To će i u Hrvatskoj uskoro biti moguće.

Kako bi se Venerin brežuljak osvježio novim sadnicama potrebno je oko tisuću do dvije vlasi, ali i posebna njega.

"Naravno, ta dlačica se ne ponaša kao prava stidna dlačica. Znači nije važno gdje je dlačica nego otkuda je došla i zapravo ona će se ponašati kao dlaka na glavi. To ima i pozitivnih i negativnih konotacija. Negativne da će to malo brže rasti i to će se češće morat oblikovat, pozitivna je da je ta dlačica puno ljepša i može se oblikovat još bolje nego stidna dlačica", pojasnio je liječnik estetske kirurgije Nikola Milojević.

Dlakavo ili ne - stvar je ukusa. Kakvu god modu furali na obrvama ili Venerinom brijegu, važno je da je furate zbog sebe, a ne nekog trenda koji će se ionako za koju godinu promijeniti.

O novom trendu na intimnim dijelovima tijela, kao i tetoviranju obrva, doznajte u videu!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ili prihvatite svoje tijelo

Ako želite veće grudi, morate posegnuti za...pastom za zube?

Više s weba