igla umjesto korektora

Novi trend - tetoviranje podočnjaka: uklonite tamne mrlje iglom i bojom

Image
Foto: Instagram/Rodolpho Torres

Osim što tetovažom briše podočnjake, brazilski tattoo majstor na isti način uspješno uklanja i strije. Tetovira ih i puni bojom kože

16.11.2018. u 12:52/ rtl.hr

Mnoge žene muku muče s tamnim kolutovima pod očima i ne izlaze iz kuće prije, no što ih različitim kozmetičkim trikovima uspiju prikriti. Imamo dobre vijesti za njih.

Odsad je moguće trajno ukloniti podočnjake i to u tattoo studiju. Popularni, brazilski tattoo majstor Rodlopho Torres koji na Instagramu ima preko dva milijuna pratitelja, u svom studiju u Sao Paulu podočnjake briše tetovažom. Njegove usluge sve su traženije, osobito zbog činjenice da je riječ o tattoo majstoru sa desetogodišnjim iskustvom.

No, dermatolozi upozoravaju da se ne bi trebalo prepuštati u ruke osobama koje nisu liječnici kada govorimo o tom nježnom području na licu. Naime, pod očima je koža izuzetno tanka te postoji velika opasnost od infekcije.

"Nemedicinsko osoblje ne bi smjelo oko vaših očiju ići oštrim instrumentima. Postoji opasnost od infekcije oko kapka ili ciste folikula dlake", upozorila je dermatologinja Lance Brown. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što briše podočnjake, Torres uspješno uklanja i strije. Tetovira ih i puni bojom kože. U njegovom studiju tetoviranje je poprimilo potpuno drugačije značenje ukrašavanja tijela.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Prirodno i učinkovito

Znate li kako koristiti ulje avokada na koži?

Više s weba