govor mržnje

Održavanje Miss Universe pod upitnikom zbog izjave Donalda Trumpa

26.6.2015. u 18:08/ Marijana Čikić

Jedan od najbogatijih ljudi svijeta Donald Trump kroz život je stekao brojne neprijatelje. Dijelom zbog svojeg osebujnog karaktera, a dijelom i zbog svojih poslova koji nisu uvijek bili baš najčišći. No, ništa od navedenog nije ga koštalo ni karijere ni novca. Ali, čini se da bi bez jedne od tih dviju stvari mogao ostati i to zbog lijepih žena I Meksikanaca

Najpopularniji tupe svijeta je, među ostalim i vlasnik licence za Miss Universe. Izbor se trebao održati za mjesec dana, ali sve je dovedeno u pitanje zbog govora kojeg je održao Donald Trump kao dio njegove kampanje za američkog predsjednika.

"Izgradit ću veliki zid, a nitko ne gradi zidove bolje od mene. Vjerujte mi, a gradim ih jeftino. Izgradit ću veliki, veliki zid na našoj južnoj granici i natjerat ću Meksikance da plate gradnju. Zapamtite ove riječi", kazao je poduzetnik Donald Trump, koji sada želi postati predsjednik SAD-A. 

Dodao je još da Meksikanci donose samo drogu, kriminal i silovatelje. No, čini se da je digao tlak ne samo Meksikancima, čija se missica povukla s natjecanja, nego i sponzorima projekta Miss Universe, kao i televiziji koja već godinama prenosi taj izbor ljepote. 

I jedni i drugi polaku mu okreću leđa, tako da Trump trenutno nema ni medijske ni marketinške partnere za ovu takozvanu paradu ljepote. Nekako sumnjamo da će imati i podršku birača uspije li se kandidrita za predsjedinka zemlje slobodnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
zlatni začin

Saveznik ljepote: kurkuma briše bore, liječi akne i kožu čini blistavom

Više s weba