'Prirodna ljepota'

Operiraju se čak i ušne resice: ovo su najtraženije plastične operacije

Image
Foto: Thinkstock

Dermatolog koji radi samo na slavnoj klijenteli otkrio je najtraženije kozmetičke zahtjeve

4.7.2018. u 9:15/ Život i stil

Standardi ljepote konstantno se mijenjaju, a dermatolog Harlod Lancer onaj je koji ih zapravo stvara zahvaljujući svojoj planetarno popularnoj klijenteli koja uključuja Kim Kadashian, Beyonce, Jennifer Lopez i Margot Robbie. 

Za THR je otkrio na koje se načine uljepšavane zvijezde najradije odlučuju, a ponosan je na sebe jer, kako kaže, jedino se on ne oslanja na plastične operacije, već na kozmetičke tretmane. 

Lancer tvrdi da je vrijeme agresivnih i po život opasnih plastičnih operacija definitivno iza nas, a da bi se sada sve trebalo svoditi na tretmane koji imaju isti učinak, a manje su opasni i zahtjevni. 

(FOTO: Thinkstock)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njemu, liposukcija i botoks i dalje su broj jedan na listi kozmetičkih procedura za koje se ljudi odlučuju. Međutim, dobili su svoju alternativu odnosno mini-botoks i mini-liposukciju.

Umjesto 'usisavanja' sala sa cijelog trbuha, slavni se sada odlučuju na manje pothvate poput uklanjanja podbradka. 

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

Prošli su i dani 'divovskih' i zaobljenih stražnjica koje je na top listu lansirala Kim Kardashian, a novi trendovi su operacija ušnih resica i prćasti nosevi. Doktor Lancer tvri da su fileri koji se injektiraju u vrh nosa i na usnu školjku postali najtraženiji. 

Osim toga, primijetio je i povećani broj muškaraca koji se odlučuju na kozmetičke zahtjeve kako bi usporili proces starenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekirurški način uljepšavanja sve je popularniji. Pacijenti ne žele trpiti dugo vrijeme oporavka i cijenu plastičnih operacija pa traže alternativu", priča Lancer i dodaje kako su injekcije sve popularnije, a situacija će se nastaviti razvijati u tom smjeru. 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Više s weba

Pročitajte još

Image
kosa govori

Iz ovih sedam razloga vaša kosa može biti u lošem stanju

Više s weba