'Prirodna ljepota'

Operiraju se čak i ušne resice: ovo su najtraženije plastične operacije

Image
Foto: Thinkstock

Dermatolog koji radi samo na slavnoj klijenteli otkrio je najtraženije kozmetičke zahtjeve

4.7.2018. u 9:15/ Život i stil

Standardi ljepote konstantno se mijenjaju, a dermatolog Harlod Lancer onaj je koji ih zapravo stvara zahvaljujući svojoj planetarno popularnoj klijenteli koja uključuja Kim Kadashian, Beyonce, Jennifer Lopez i Margot Robbie. 

Za THR je otkrio na koje se načine uljepšavane zvijezde najradije odlučuju, a ponosan je na sebe jer, kako kaže, jedino se on ne oslanja na plastične operacije, već na kozmetičke tretmane. 

Lancer tvrdi da je vrijeme agresivnih i po život opasnih plastičnih operacija definitivno iza nas, a da bi se sada sve trebalo svoditi na tretmane koji imaju isti učinak, a manje su opasni i zahtjevni. 

(FOTO: Thinkstock)

Prema njemu, liposukcija i botoks i dalje su broj jedan na listi kozmetičkih procedura za koje se ljudi odlučuju. Međutim, dobili su svoju alternativu odnosno mini-botoks i mini-liposukciju.

Umjesto 'usisavanja' sala sa cijelog trbuha, slavni se sada odlučuju na manje pothvate poput uklanjanja podbradka. 

Prošli su i dani 'divovskih' i zaobljenih stražnjica koje je na top listu lansirala Kim Kardashian, a novi trendovi su operacija ušnih resica i prćasti nosevi. Doktor Lancer tvri da su fileri koji se injektiraju u vrh nosa i na usnu školjku postali najtraženiji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, primijetio je i povećani broj muškaraca koji se odlučuju na kozmetičke zahtjeve kako bi usporili proces starenja. 

"Nekirurški način uljepšavanja sve je popularniji. Pacijenti ne žele trpiti dugo vrijeme oporavka i cijenu plastičnih operacija pa traže alternativu", priča Lancer i dodaje kako su injekcije sve popularnije, a situacija će se nastaviti razvijati u tom smjeru. 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
PRAVA PREDSTAVA

RTL Danas donosi snimku o kojoj bruji cijeli Sabor. Pogledajte kako saborska straža izvodi Grmoju!

Više s weba

Pročitajte još

Image
zablistajte na plaži

Tina Katanić nas je povela u shopping kupaćih kostima: doznajte što će se nositi ove sezone

Više s weba