nastavak modnog spektakla

Otkrivamo što se događalo na pisti Fashion.hr-a, ali i iza nje!

27.3.2014. u 17:59/ RTL

Svega je sinoć bilo na otvorenju Perwoll Fashion.hr-a, ali jedna je zvijezda ipak zasjenila sve. Nakon što se, zbog noge, nije pojavila na sudu, Severina se iste večeri pojavila na reviji. Njezina sudsko-ljubavna drama i stilizirane štake ipak nisu bile jedino čime su se bavili naši mediji.

Već tradicionalno čast otvaranja Perwoll fashion.hr pripala je AleksandriDojčinović. Revija miljenice estradnih zvijezda se ne propušta, pa je tako sa svojom svitom stigla i Severina. Ujutro se zbog noge nije pojavila na izricanju presude za skrbništvo nad sinom, a navečer na reviji nije željela komentirati presudu. Točnije, mogli smo plesati valcer na trepavicama i postavljati pitanja no ako nisu bila vezana uz modu odgovor je uvijek bio isti.

Kad je o modi i Severini riječ tu se nema što prigovoriti, čak i na štakama, doduše posebno dizajniranima, izgleda odlično.

"Štake smo Severina i ja zajedničkim snagama uredile, željeli smo da izgleda posebno pošto ne može imati štikle pa da ima prekrasne štake", kazala je Aleksandra Dojčinović, modna kreatorica.

"Imam sreće što postoji Aleksandra Dojčinović i želim joj sretnu reviju, mislim da ima predobre stvari", izjavila je Seve.

Sretne su i ostale dame, jer Aleksandra je široke ruke.

"Poklanja, poklanja... Imamo jednu lijepu suradnju... Ona to i nagradi", dodaje Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske.

"Priznajem, ja sam posudila haljinu, ali inače surađujem s Aleksandrom", kaže Petra Nižetić, modna blogerica.

"To je normalna stvar da poklanja i da kupiš osobito ako si fan kreacija", stav je voditeljice RenateSopek.

Nakon što je Aleksandra pokorila domaće tržište i otvorila dućan u Njemačkoj na red su došle i nove modne destinacije.

"Danas nam je bilo nekoliko agenata, idemo dalje, nastavljamo s promocijom brenda van Hrvatske, tako da već sutra putujem dalje. Došli su nam agenti iz Londona i Pariza tako da smo jako ponosni. Vidjet ćemo kako će se razvijati dalje".

Naša se modna priča nastavlja večeras kako bi vam već sutra pokazali što se događalo na pisti, ali i oko nje.

Više s weba

Pročitajte još

Image
kokos i ruža

Domaća krema za lice - najbolji preparat koji možete nanijeti na svoju kožu

Više s weba