izrast kao 'must have'

Ove jeseni je 'in' izgledati kao da se uopće niste trudili!

1.10.2015. u 18:13/ Maja Oštro

Na modnim se pistama ove jeseni nosi kreativnost. Važno je znati kombinirati kosu, odjeću i cipele, ali na način da izgleda kao da se nismo previše trudili

Davnih dana Coco Chanel je rekla da žena s dobrim cipelama nikad ne može izgledati loše! Tepa se i da su cipele, uz dijamante, najbolje prijateljice svake žene. Stoga, ove zime vaše najbolje prijateljice trebaju prije svega biti udobne. Niske čizme koje će vas grijati tijekom hladnih ove sezone su must have.

Image
suvremene vikinške ratnice

Trendi frizura koja je osvojila poznate face: dovoljna vam je minuta da izgledate sjajno!

Image
suvremene vikinške ratnice

Trendi frizura koja je osvojila poznate face: dovoljna vam je minuta da izgledate sjajno!

Na suprotnoj strani od stopala je kosa kojoj također poklanjamo mnogo pažnje. Upitali smo stilisticu za kosu što se nosi tijekom zimskih mjeseci. 

"Što se tiče frizura, in su jako ležerne frizure u stilu 60-ih i 70-ih. Nosi se retro stil, opuštena kosa, boho stil. Ove godine u trendu je izrast. Farbamo izrast kao da imamo izrast, a frizura u stilu 'probudila sam se ujutro, pogedala u ogledalo i fantasično izgledam'", pojasnila je Katica Topčić, stilistica za kosu u Kevin Murphyju.

Dakle, i ove jeseni možete malo eksperimentirati s kosom. Dok je platinaste boje i u blagim valovima - u trendu ste!  Također, niski rep se vraća na velika vrata, kao i punđa od pola kose. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više doznajte u videu!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zdrava kosa

Eterična ulja za rast kose: koja najviše pomažu?

Više s weba