svijetleće torbice

Ovo je izum koji će svim ženama olakšati svakodnevicu!

21.11.2014. u 18:24/ RTL

Ovaj zanimljivi izum ženama će može prilično olakšati svakodnevicu. Riječ je o svijetlećim torbama. Kako točno mogu pojednostaviti život, zna svaka žena koja je barem jednom u svojoj torbi neuspješno pokušavala naći ono što joj treba.

Torbe,torbe, torbe - toliko različite, a jedno im je uglavnom zajedničko - nikad u njima iz prve ne možemo naći što trebamo! Stoga je Ani sinula jedna jako posebna ideja!

"U nedostatku vremena, mi žene se stalno žurimo pa onda tražimo mobitel, ključeve bilo što, torbe su što veće to bolje, nikako ne možemo naći što nam treba, pa sam se onda sjetila kako bi bilo dobro da ona svijetli iznutra. Pa krenuli uz spontanu priču, uz kavu, pa ajmo to napraviti i tako je krenuo prvi prototip", kazala je dizajnerica Ana Gudelj Marić.

Ani se lampica upalila - ideja je stigla posve spontano, ali nastavila se namjerno. Sada sve njezine torbe imaju mini led lampe. Osvijetljena može biti unutrašnjost ili vanjština torbice, ali bez žica i kablova - potrebne su samo baterije!

"Sigurne su od strujnog udara, ne može se ništa dogoditi, tako da samo svijetle dok se ne ugase! Ne može doći do nikakvog zapaljenja, baterije idu unutra, tri baterije koje se lako mijenjaju, tako da je praktično, može se iskoristiti jednim pritiskom se gase i pale", pojasnila je Ana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ovisi u koju svrhu koristimo, možemo samo da nam osvijetli unutrašnjost torbe ali možemo, kada nam stvarno treba, primjerice ugasi se svijetlo u hodniku, onda je super da nam se upali lampa i onda svijetli", dodala je Ana.

Većina žena ima iste probleme, stoga su Ani mnoge zahvalne. Ruku na srce, bez obzira na veličinu torbe, osjećamo da nam gutaju stvari. Ali u ovim torbama se sve vidi - i najbitnije - traženja nema!

Upravo se čita

Image
ZANIMLJIVO ISTRAŽIVANJE

Stručnjak za Direkt otkriva zašto je dio Hrvatske razvijen kao Libanon, a dio kao Kina

Zaključak je jasan  - svijetleće torbe su stvorene za žene. Ali što su rekli muškarci?

"Primjetili su to, bilo im je čudno da se jedna cura sjetila toga, oni se ipak za tu tehniku svojataju, ali naravno, naručivali su ih za svoje djevojke i žene", rekla je Ana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako su vam se ove torbice svidjele, probajte nešto slično napraviti i u svojima. Ani pohvale za kreativnu ideju i - neka bude svjetlo!

Više s weba

Pročitajte još

Image
ni grudi ni usne ni guza, nego...

Operacija pupka - novi hit među estetskim zahvatima

Više s weba