inspiracija u 90-ima

Ovo nije bilo kakav ruž za blagdanske dane: pogledajte suradnju Mariah Carey i make-up giganta

Image

Mariah Carey i MAC

Foto: MAC

Ovog prosinca ruž će biti dostupan pod imenom 'All I Want', a iduće godine će svjetlo dana ugledati i Mariah Carey Beauty Icon kolekcija koja će biti dostupna i u Hrvatskoj

1.10.2015. u 14:24/ Ivona Hemen

S obzirom da je pjesma Mariah Carey 'All I Want For Christmas' postala praktički zaštitni znak Božića, make-up gigant je odlučio ostvariti veliku suradnju. 

MAC je tako objavio vijest o nadolazećoj Mariah Carey kolekciji inspiranoj 90-ima.

Ovog prosinca bit će dostupan pod imenom 'All I Want', a iduće godine će svjetlo dana ugledati i Mariah Carey Beauty Icon kolekcija koja će biti dostupna i u Hrvatskoj.

"MAC je oduvijek bio moj omiljeni make up brand i oduševljena sam što imam priliku surađivati s njima. Ruž će biti dostupan u prosincu, baš u vrijeme blagdana! Nijansa'All I Want' je elegantna, sofisticirana i glamurozna. Što se tiče moje MAC Beauty Icon nadolazeće kolekcije za 2016.godinu samo ću vam reći da vas sigurno neće razočarati", rekla je poznata pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

MAC All I Want

Foto: MAC
Image

MAC All I Want

MAC

(Foto: MAC)

"Mariah je pop i beauty ikona bez premca. Godinama smo je pratili s divljenjem i smatramo kako je sada u naponu snage. Ona zrači elegancijom, glamurom, sofisticiranošću, ali i humorom. Njen 'All I Want' ruž je idealna blagdanska frosty nijansa, dok će njena Beauty Icon kolekcija biti sve ono na što pomislite kada razmišljate o MAC-u i Mariah", rekao je James Gager, kreativni direktor MAC-a.

Upravo se čita

Image
ČEKA SE ODLUKA

Pitali smo vas koga želite vidjeti na klupi reprezentacije: Evo što kažu čitatelji Danas.hr

Ruž je boje šampanjca i ima svjetlucave čestice, pa je tako idealan za božićne tulume i svečane prigode.

"Htjela sam nešto drugačije za blagdane. To nije crvena boja. Zapravo, riječ je o ružu boje šampanjca sa svjetlucavom teksturom...stvarno je prekrasan", izjavila je Mariah za Yahoo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA ZDRAVU KOSU

Njega kose maslinovim uljem: ovo su najveće dobrobiti maslinovog ulja

Više s weba