ocijenili čitatelji portala Žena.hr

Ovo su najpopularniji proizvodi na hrvatskom tržištu!

Image
Foto: zena.hr

U sklopu Izbora za proizvode godine prema ocjeni čitatelja portala Žena.hr, održana je humanitarna prodaja haljina deset hrvatskih dizajnera: Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, A'MARIE, Boudoir, Ivica Skoko, Xenia design, Hippy Garden, Alduk, eNVy room, Zigman i Charlie design.

11.12.2014. u 15:12/ RTL

U sklopu projekta Proizvod godine, kojeg je treću godinu za redom organizirao najposjećeniji hrvatski ženski portal www.zena.hr, u hotelu Esplanade je održana svečana dodjela nagrada koja je pripala najpopularnijim proizvodima u Hrvatskoj prema sudu čitateljica www.zena.hr, vodećeg lifestyle online izdanja u ciljnoj skupini žene, na području Hrvatske i regije.    

U konkurenciji čak 490 nominiranih proizvoda iz segmenta roba široke potrošnje, glasanju se odazvalo gotovo trideset i pet tisuća čitatelja portala Zena.hr. U glasanju koje je trajalo od 14.09. - 30.11. čitatelji su odabrali najpopularnije proizvode u 20 kategorija:

Hrana:                                DUKATOS NARANČA CIMET

Konditorski proizvodi:         KRAŠ DOMAĆICA TAMNA

Piće:                                   JANA VODA S PORUKOM PAULA COELHA

Zdrava hrana:                     ELVITA ŽITARICE I ČOKOLADA

Dekorativa lice:                   VICHY TEINT IDEAL TEKUĆI PUDER

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dekorativa usne:                 AVON HIDROKOLOR ABSOLUTE RUŽ

Dekorativa oči:                    MAYBELLINE COLOSSAL GO EXTREME MASKARA

Dekorativa nokti:                 MAX FACTOR EFFECT MINI LAK ZA NOKTE

Njega kose:                         AVON HRANJIVI SERUM ZA VRHOVE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
TAMBURAŠi NA UDARU

Mejašima zabranili koncert u Puli, javili im tri mjeseca prije održavanja. 'Glazba nam je birtijaška?'

Njega lica:                           NIVEA Q10 ENERGY DNEVNA KREMA

Njega tijela:                         NIVEA IN SHOWER COCOA MLIJEKO

Muška kozmetika:                AXE ANARCHY GEL ZA TUŠIRANJE

Parfemi:                               LANCÔME LA VIE EST BELLE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Higijenski proizvodi:             LIBRESSE ULTRA NORMAL DUO

Zdravlje:                              AQUA MARIS REFRESH

Kućanski aparati:                ELECTROLUX KUHINJSKI ASSISTENT EKM4200

Kućanstvo:                          ARIEL 3U1 POWER KAPSULE

Dječja hrana:                      LINO ČOKO DRINK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječja kozmetika i higijena: VIOLETA BABY VLAŽNE MARAMICE

Potrošačka elektronika:       HTC ONE (M8)

Prema riječima Petre Novosel Balaško, glavne urednice portala www.zena.hr, Izbor za proizvode godine bilježi snažan porast interesa i brendova i posjetitelja stranice:

"Naši čitatelji vjeruju preporukama portala i njegovih čitatelja. S obzirom da su većinom žene te koje donose odluke o kupnji proizvoda široke potrošnje, interes i brendova i posjetitelja portala je sve veći iz godine u godinu. U sklopu izbora za Proizvod godine nedavno smo proveli istraživanje o kupovnim navikama Hrvatica. Ono je pokazalo da Hrvatice uživaju u kupovini te da nerijetko u trgovinama provode i do nekoliko sati na tjedan. Žene u Hrvatskoj primjećuju reklamne kampanje i vole isprobavati novitete na tržištu, često kupuju impulzivno, a internet prednjači kao medij putem kojeg se informiraju o proizvodima", izjavila je Petra Novosel Balaško.    

U sklopu dodjele nagrada najpopulanijim proizvodima održana je i humanitarna akcija za  Autonomnu Žensku kuću Zagreb koja brine o visoko traumatiziranim ženama i njihovoj djeci, a u koju se uključilo deset hrvatskih dizajnera: Lei Lou byAleksandra Dojčinović, A'MARIE, Boudoir, Ivica Skoko, Xenia design, Hippy Garden, Alduk, eNVy room, Zigman i Charlie design.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem portalu Žena.hr i svim hrvatskim dizajnerima koji su nas podržali plemenitim odricanjem od sredstava ostvarenih u prodaji dizajnerskih haljina. Na Međunarodni dan ljudskih prava želim podsjetiti na potrebu nastavka rada skloništa i savjetovališta za visoko traumatizirane žene i njihovu djecu. Najbolja opcija za pomoć radu Autonomne ženske kuće Zagreb jest davanje malih iznosa mjesečnih donacija putem trajnog naloga AŽKZ-a. Podsjećam sve potencijalne donatorice i donatore da uplate donacija do 2% godišnjih prihoda omogućuju umanjivanje porezne osnovice", izjavila je Neva Tölle, iz udruge Autonomna ženska kuća.

Jedan od dizajnera koji se uključio u humanitarnu akciju portala Žena.hr je i Ivan Alduk.

"Pružam svoju podršku svakoj borbi protiv nasilja, bez obzira u kakvom obliku ono dolazi. Pozdravljam inicijativu stranice Žena.hr i nadam se da će prikupljeni prihod od prodaje dizajnerskih haljina biti dostatan da olakšamo uvjete u kojima borave visokotraumatizirane žene i njihova djeca. Uvijek je lakše pružiti pomoć nego je primiti, stoga ovim putem pozivam sve da čine dobra djela, i uoči i nakon blagdana", izjavio je dizajner Ivan Alduk čija je haljina izazvala veliki interes okupljenih.

Vijesti i sadržaje portala Zena.hr pratite i putem: Internetske stranice:  www.zena.hr te Facebook stranice: https://www.facebook.com/www.zena.hr

Više s weba

Pročitajte još

Image
ne žele se lažno prikazivati

'Ne' Photoshopu: ovo su dame koje su u 2015. odbile retuširanje fotografija

Više s weba