nanočestice mogu ubiti hiv

Pčelinji otrov u službi peglanja bora: zagorska obitelj proizvodi prirodni botoks za kojim ćete poludjeti!

15.8.2016. u 18:21/ Marija Pajić

Na imanju zagorske obitelji Curiš vlada idila, pa je i otrov dobrodošao. Ondje se traži pčelinji otrov, jer upravo se on koristi kao prirodni botoks. Ne morate gurnuti glavu u košnicu, možete se samo namazati kremom

Odlazak pod nož i fileri više nisu u modi.

Naime, stanovnice Lijepe naše poludjele su za zagorskim prirodnim botoksom koji košta svega 70 kuna. Možda ovo zvuči kao šala, ali u pitoresknom mjestašcu Konjščini nedaleko od Marije Bistrice živi obitelj Curiš, koja jedina u Hrvatskoj proizvodi kreme od pčelinjeg otrova.

Upravo će one, tvrde Curiši, napravljene po tajnom novozelandskom receptu - vašu kožu ispeglati do neprepoznatljivosti! 

"Po godinama, da kažemo imamo i mladih djevojaka i žena koji bi htjele biti ljepše, sam taj otrov ne djeluje isti dan kao fileri jer literatura nam kaže da otrov pojačava proizvodnju kolagena ispod kože i na taj način se koža ravna i zateže", pojasnio je pčelar Ivan Curiš.

Ovakvu kremu koristi i engleska kraljevska obitelj. Je li to pridonijelo prodaji?

"Svakako, to je ljudima vrlo interesantno. Po istoj recepturi se radi hidratantna krema i zanimljiva je ženama" rekla je Amalija Curiš.

No, ne samo ženama! Dugačak je popis kršnih zagorskih momaka koji redovito dolaze u nabavu kremica! Da pčela može proizvoditi još nešto osim meda, Ivan i njegova supruga Amalija shvatili su još prije 28 godina kada su se upustili u avanturu skupljanja pčelinjeg otrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to što je prirodni botoks, ova se krema može koristiti i protiv psorijaze, akni, artritisa, upale živaca, išijasa, ali i kod problema s kralježnicom koji mnogima ne daju mira!

"Treba imati veliku ljubav prema pčelama. Volim ih jer kad dođete do njih, koliko se trude, nose pelud, med, to smiruje. Zvuk pčelinjeg društva smiruje", otkrio je Curiš.

Ovaj eliksir mladosti koji svojim ljekovitim svojstvima navodno ubija čak i virus HIV-a, zahvaljujući Curišovu patentu - skuplja se prilično jednostavno. No, suživot s ovim zujalicama ponekad ima i nuspojave.

"Kod normalnog dana, dnevno vas ubode 20 - 30 pčela, a najveći broj me ubo u jednom danu. Bilo ih je 240, a brojali su se izvađeni žalci", otkrio je Curiš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
kontrolori češljaju

Dnevno na bolovanju više od 60.000 Hrvata: Lažni bolesnici u panici, iz HZZO-a poručuju: 'Nikad nismo bili policija'

Jer kada radite ono što volite, zapravo ne radite ni jedan dan! A još kada tomu pridodate mladolik izgled bez bora - svi ubodi su minorni!

Više s weba

Pročitajte još

Image
unesite dio sebe u dizajn

Modni brand sa stavom: nabavite inovativnu majicu s pomponima!

Više s weba