Za sve sa ispucanim vlasištem

Pogledajte izvođenje frizerskog noviteta – spaljivanja kose!

16.7.2014. u 17:32/ RTL

Imate problema s ispucalim vrhovima na kosi? Imamo rješenje! Plamen svijeće riješit će vaše probleme. Velaterapija poznatija kao spaljivanje svijećom novi je frizerski hit koji je stigao i u Hrvatsku! Poznata manekenka Ana Maria Cajner prepustila se paljenju kose.

Kosa kao na reklami daleko je od odraza u vašem ogledalu! Suha, ispucala i beživotna kosa prizor je koji vas svakoga jutra isponova razočara! Poznata manekenka Ana Maria Cajner ima isti problem!

''U mom poslu kosa proživljava puno stvari, konstantna tapiranja, peglanja pa je dosta oštećena'', kaže Cajner

Manekenka se odlučila na tretman kod frizerskog cirtuoza Zvonimira Franića, koji je objasnio stanje njene kose. ''Vrhovi joj nisu toliko pororni koliko cijela dužina, a mi to šišanjem ne možemo maknuti.''

Ono što je bilo potrebno paljenje je kose!

Vela terapija je proces paljenja kose da bi se maknuli ispucali vrhovi. To nije novi tretman, već 70-ih godina bio je popularan u Brazilu.

Ono što su Brazilci patentirali, a poznati zagrebački frizer uveo u ponudu svog salona - nikako nije tretman koji biste trebali pokušavati kod kuće, iako ćemo vam pokazati tri koraka kojim se terapija izvodi u Zvonimirovu salonu!

''Prvi korak kod vela terapije je da stavimo hidratizirajući proizvod kako bi spriječili paljenje zdrave kose i da zaštitimo kosu, nakon čega kosu treba razdijeliti na manje dijelove i tada dolazi ono najvažnije – svijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Uzimamo tanke pramenove koje lagano rolamo od korjena prema vrhu kako bi ispali ispucali vrhovi iz kose, i onda ih brzim pokretima svijeće lagano spalimo'', detaljno objašnjava Franić.

Iako terapija ima neugodan miris, potpuno je bezbolna, pa čak i ugodna, što je potvrdila i Cajner, koja je nakon terapije koja je uključivala i pranje i šišanje bila prezadovoljna novim imidžom.

''Ne osjeća se toplina, osjetila sam samo miris koji doduše nije ugodan, ali ne čupa niti gori, ništa, ugodno je kad te netko po kosi mazi! Prezadovoljna sam retultatima i sigurno ću ovo ponoviti.''

Iako to nikada ne bismo ni pomislili Zvone nas je uvjerio da se  kosa i plamen svijeće itekako vole, a odlučite li se i sami na ovaj neobičan tretman, imajte na umu jedan uvjet koji morate zadovoljiti – kosa vam mora biti ispod razine brade! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
UPRAVO ODLUČENO

Hrvati oslobođeni svih optužbi u Zambiji: 'Djeca idu s nama u Hrvatsku!'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ili prihvatite svoje tijelo

Ako želite veće grudi, morate posegnuti za...pastom za zube?

Više s weba