Nestvarno lijepi, mladi i uspješni

Pogledajte tri vruća osvježenja muške modne scene!

22.1.2014. u 16:58/ RTL

Nestvarno lijepi, mladi i uspješni. Tri hrvatska dečka hrabro su zakoračila u manekenski svijet.

Oni su noćna mora svojoj konkurenciji, a slatke snove donose nježnijem spolu, modnim agentima i kreatorima koji ova tri lica svakako žele imati u svojim redovima. Trenutačno su najvrući hrvatski modeli - mladi, uspješni i bezobrazno zgodni.

Budući drvni tehnolog Martino Grgić lice je koje je hrvatsku modnu scenu pokorilo svojim markantnim izgledom. Iako ima pogled holivudskog glumca, ovaj seksi šumar, uz modeling, za život zarađuje i kao konobar! No svjestan je i sam da mu glavni adut nije spretnost za šankom, već ono što mu je dala majka priroda.

Upravo je zbog tih karakteristika, Martino nedavno snimio kampanju Aleksandra Žarevca.

No nije oduvijek tako. Sramežljivi je Martino svoje prve modne korake odradio prilično nesigurno.

"Definitivno nije bilo ugodno, nisam znao kako se namjestiti di pogledati. Dosta mi je pomogao Jakov, uhodao sam se, nema srama, niti šta će reći, prijatelji i obitelj, to sam ostavio iza sebe", priznao je Martino.

Zanat je ispekao, pa ga sada žele i vani.

Ovaj školovani ljepotan svjestan je jednoga, da uza sve prednosti koje donosi ovaj posao, postoji i jedna zamka. Nemoralne ponude sastavni su dio posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lice koje je kao stvoreno za američke modne kampanje, devetnaestogodišnjak s tijelom Apolona na kojem može zahvaliti karateu! On ruši sve pred sobom, ali ne jakim udarcima već prodornim pogledom! Ipak, iza savršenog lica modela - krije se sramežljivi tinejdžer koji želi oživjeti svoj modni san.

Agenti su isprva sumnjali, ali danas u njemu vide velik potencijal!

"Pa na početku nisu bili zadovoljni, trebam skidati kilicu više... a uglavnom su zadovoljni", rekao je Patrik Cvetko, koji sada već pakira kufere i odlazi pokoriti Europu i Ameriku.

Mišićna masa Petra Puškarića produkt je svakodnevnog vježbanja, a njegova upornost dovela ga je do prestižnih modnih kampanja! Jedna od najzapaženijih - upravo zbog njegova razgolićenog tijela bila je i ona za Hippy Garden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
STRAŠNA TRAGEDIJA

Maturant porečke srednje škole poginuo u Pragu: Pao s velike visine?

Ipak, svoju popularnost više ne zahvaljuje stražnjici koju je vidjela cijela Hrvatska.

"Bilo je interesantno, dva decka i cure, nisam ja paradirao gol, imao sam ručnik, tako da je sve dobro završilo", ispričao je Petar, koji ne krije niti da ima nemoralnih ponuda.

"Imao sam obožavatelja, najutjecajnijih osoba, on mi se osobno javio i rekao da li želiš... ali u startu, hvala lijepo ali nisam zainteresiran", priznao je Petar.

Najveći mu je interes gluma - pa se nada da je manekenstvo tek odskočna daska za ostvarenje snova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A vi se sad nažalost morate probuditi iz ovih snova, gdje su se pred vašim očima izmjenjivala tri vruća osvježenja pomalo dosadne muške scene.

Ovim je komadima i tako posao uljepšavati svijet, a njima to tako dobro ide!

Više s weba

Pročitajte još

Image
UPOZNAJTE RISU

I Azijatkinje znaju biti seksi

Više s weba