nasilje iza anonimnosti

Potresnim videom poslala osnažujuću poruku djevojkama i ženama!

Image
Foto: My Pale Skin

Blogerica Em Ford snimila je video sa snažnom porukom djevojkama i ženama kako je ljepota mnogo više od lica i tijela te da ne smiju dopustiti da ih itko uvjeri u suprotno

3.7.2015. u 9:55/ S.K.

Beauty blogerica Em Ford prije tri mjeseca odlučila je skrenuti pažnju na vrlo važan problem dvostrukih standarda ljepote i posramljivanja žena, ali i ukazati kako cyber nasilje ostavlja duboke ožiljke na žrtvi.

Naime, ova Londončanka je na svom blogu My Pale Skin počela objavljivati svoje fotografije bez šminke. Ona cijeli život vodi bitku s aknama, no ovoliko negativnih komentara nije očekivala. Em je ostala zatečena brojem uvredljivih anonimnih komentara koji joj poručuju da je 'toliko ružna da je se ne da niti gledati' i savjeta da 'opere lice'.

S druge strane, kada je postala fotografije na kojima je našminkana, poručili su joj da je 'lažna' i da 'nikada ne vjeruj našminkanoj kuji'.

Stoga, blogerica je snimila snažan video u kojem upozorava na internetske nasilnike koji se skrivaju iza anonimnosti. Svi komentari u videu su autentični i skinuti s njenih društvenih mreža. 

"Toliko smo naviknule viđati lažna lica savršenstva i uspoređivati sebe s nerealnim standardima ljepote da smo zaboravile najvažniju stvar - sve smo lijepe. Ti si lijepa bez obzira koliko se uzrujavaš oko vlastitog izgleda ili koliko se trudiš pronaći prijatelje. Budi samopouzdana. Vjeruj u sebe i nemoj nikada dopustiti da ti netko kaže da nisi lijepa. Čak niti sebi", poručila je na svom blogu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
URNEBESNA MODNA SEZONA

Modni sud u novom ruhu!

Više s weba