kvalitetno i unikatno

Povratak retro mode: kako svaki muškarac može izgledati kao gospodin?

11.5.2016. u 18:00/ Dario Todorović

Unikatne leptir mašne, tregeri, pljoske i ostalih zanimljivosti kakve smo nekad viđali na našim djedovima - sada su ponovno u modi. Doznajte kako sve to pametno iskombinirati i postati pravi gospodin. Ili pak hipster

Tomislav ima 23 godine i sam je svoj gazda. Prije godinu dana krenuo je sa svojim biznisom prodaje ručno rađenih modnih dodataka za muškarce, s cijenom dostojnom uloženog truda. Strojevima je naučio baratati još kao srednjoškolac i sada proizvodi unikatne modne akesoare. 

"Nitko ne vjeruje koliko treba vremena i truda da se napravi remen ili nešto drugo da ispadne kvalitetno. Treba se koža iskrojit, stanjit, špaltat, ljepit, odrezat višak, opet spojit, izbušit rupice, sašit, montirat. To je stvarno proces", pojašnjava Tomislav Macan. 

Proizvode prodaje putem internetske stranice. Kaže kako ovi dodaci mogu obogatiti svakog muškarca, neovisno o imidžu. Leptir mašne, kožni i elastični tregeri, ruksaci, pljoske, unikatne torbe za papir, privjesci, pa čak i kutijice za vosak za brkove. Jedan je proizvod ipak bestseler, a to su kožni tregeri.

"Ljudi su oduševljeni kvalitetom jer vide da je koža s jedne i druge strane i neće puknut, a i lijepo izgledaju. Mogu se furat gore na košuljama, a i dolje da vise. Super dodatak", dodao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislavovih poklonika, koje često zovemo hipsterima, svakim je danom sve više. 

Možda će neki reći kako je to ipak malo previše lickanja za jednog muškarca, ali Tomislava za to nije briga. Trebamo mu zaželjeti sreću u poslu jer danas malo tko više zna kvalitetne stvari stvoriti samo svojim znanjem i rukama. 

Upravo se čita

Image
Slučaj Platak

Pročelnik HGSS-a o ozlijeđenom kolegi: 'Nije dobro, ima vrtoglavice, ne može čitati. Policiju ne komentiram'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lilith by Katarina Baban

Neodoljive i lepršave haljine najbolji su izbor za nadolazeće ljeto

Više s weba